Lama Tak Update Blog. Kenapa?

Assalamualaikum dan salam bloggers..

Apa khabar semua? harap sihat walafiat..

Lama tak update blog ni. Tengok Alexa ranking pun dah jatuh. huhu.. ini lah akibatnya kalau selalu tak update blog. 🙂

Kalau korang nak tahu, aku lama tak update blog ni disebabkan oleh :

1. Aku baru je pindah tempat kerja. Biasa lah ..suasana yang baru, tempat kerja yang baru, rakan sekerja yang baru, jadi ambil masa sedikit untuk menyesuaikan diri. Apa-apa pun, Alhamdulillah, sekarang dah ok.

2.  Aku juga sibuk sedikit menyiapkan blog baru aku. Blog ini hanya berkaitan tentang perniagaan internet yang akan aku  kongsi dengan korang semua. Blog ni, agak formal sedikit. hehe.. Ada masa lapang, sudi-sudilah lawat blog iDeainternet.Biz. 🙂 . Untuk pengetahuan semua rakan blogger, kategori 1001 idea buat duit di internet akan dipindahkan ke blog iDeainternet.Biz. Tapi, Apa-apa post terbaru kat blog tersebut, aku akan inform kat blog BloggerWanita.com. ok

9 thoughts on “Lama Tak Update Blog. Kenapa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge