Lama Tak Update Blog. Kenapa?

Assalamualaikum dan salam bloggers..

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Apa khabar semua? harap sihat walafiat..

Lama tak update blog ni. Tengok Alexa ranking pun dah jatuh. huhu.. ini lah akibatnya kalau selalu tak update blog. 🙂

Kalau korang nak tahu, aku lama tak update blog ni disebabkan oleh :

1. Aku baru je pindah tempat kerja. Biasa lah ..suasana yang baru, tempat kerja yang baru, rakan sekerja yang baru, jadi ambil masa sedikit untuk menyesuaikan diri. Apa-apa pun, Alhamdulillah, sekarang dah ok.

2.  Aku juga sibuk sedikit menyiapkan blog baru aku. Blog ini hanya berkaitan tentang perniagaan internet yang akan aku  kongsi dengan korang semua. Blog ni, agak formal sedikit. hehe.. Ada masa lapang, sudi-sudilah lawat blog iDeainternet.Biz. 🙂 . Untuk pengetahuan semua rakan blogger, kategori 1001 idea buat duit di internet akan dipindahkan ke blog iDeainternet.Biz. Tapi, Apa-apa post terbaru kat blog tersebut, aku akan inform kat blog BloggerWanita.com. ok

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
Tagged with 
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

9 thoughts on “Lama Tak Update Blog. Kenapa?

  1. kalau x godeh2 entry lama kompom xtaw ada blog baru..huhu

  2. pergh dah ade blog baru tu..mst byk duet nie..$$$
    .-= haru´s last blog ..UPDATE Senarai Peserta Contest Duit Raya =-.

  3. Selamat kembali blogging..
    .-= aktechpage.com´s last blog ..Salam Merdeka 2010!!! =-.

  4. selamat kembali berblogging
    .-= Anwar Osman @ Computer Technicians´s last blog ..Kaspersky Super Special Discount Deal =-.

  5. hai awak. patutlah lama tak nampak. dpt kerja baru yer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge