Lagu & Lirik : Ayat-Ayat Cinta dari Rossa

Lyric : Ayat-Ayat Cinta by Rossa


Desir pasir di padang tandus
Segersang pemikiran hati
Terkisah ku di antara cinta yang rumit

Bila keyakinanku datang
Kasih bukan sekadar cinta
Pengorbanan cinta yang agung
Ku pertaruhkan

Maafkan bila ku tak sempurna
Cinta ini tak mungkin ku cegah
Ayat-ayat cinta bercerita
Cintaku padamu
Bila bahagia mulai menyentuh
Seakan ku bisa hidup lebih lama
Namun harus ku tinggalkan cinta
Ketika ku bersujud

Bila keyakinanku datang
Kasih bukan sekedar cinta
Pengorbanan cinta yang agung
Ku pertaruhkan

Maafkan bila ku tak sempurna
Cinta ini tak mungkin ku cegah
Ayat-ayat cinta bercerita
Cintaku padamu
Bila bahagia mulai menyentuh
Seakan ku bisa hidup lebih lama
Namun harus ku tinggalkan cinta
Ketika ku bersujud

P/S: Aku suka lagu ni.. best.. 🙂

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

INFO: Jika rakan-rakan pembaca berminat untuk belajar langkah demi langkah menjana pendapatan online melalui perniagaan dropship & affiliate dalam bentuk e-commerce untuk pasaran antarabangsa, Tuan Nazrin & Tuan Rashvin ada menyediakan satu panduan lengkap & kursus video tutorial untuk newbie, intermediate dan advanced bagaimana menjana pendapatan sambilan dengan mata wang USD.100% Praktikal.

--> Boleh Klik Sini Untuk Daftar < --

About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

6 thoughts on “Lagu & Lirik : Ayat-Ayat Cinta dari Rossa

  1. selalu dgr dri radio and mulut org and fon org… *sigh
    apa nak jadi ngan saya ni? nama je budak remaja.. but outdated tentang hal music music ni… kengkwn slalu buli psl ni…
    but
    I am Me! translation Aku adalah Aku!

    • Mungkin athime updated dengan perkara lain kot. It’s ok, music untuk hiburan kita, tak update pun bagi saya takpa,Not a mistake. janji kita hepi je..

  2. ok lah. boleh layan. Sekarang ni tengah demam lagu wali. ada unsur ketuhanan. nanti boleh awak upload sama. Lagu-lagu berhantu yg
    lama-lama tu jgan lupa. cam lagu jamal. best dengar.

    jom layan cerita miyabi kt blog saya
    .-= sinagarimba´s last blog ..Kalau Aku Jumpa Miyabi Siaplah! =-.

  3. lagu yg sgt2 best!suka gak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge