Lady Gaga With & Without MakeUp

MakeUp Can Change You.. Can Make You Sexy..

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Lady Gaga

Lady Gaga Without MakeUp

Lady Gaga Without Makeup and Style

Lady Gaga with and without Make-up

Another Lady Gaga With and Without MakeUp

P/S: Muka lady gaga sangat berbeza tanpa mekap. Nampak tua sikit. hehe.. Kesimpulan, jangan percaya sangat pada kecantikan wanita yang bermekap, terutamanya make-up yang tebal sangat lah. :). Apa-apa pun, makeup buatkan seseorang wanita tu rasa lebih confident dengan diri sendiri, bukannya hanya sekadar untuk kecantikan. ok.

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

30 thoughts on “Lady Gaga With & Without MakeUp

  1. Mak cik, blognya makin lama tambah hebat ni…banyak yang kunjungi ya…bagi-bagi donk tips nya

  2. tu digambar makeupnya aneh-aneh ya mak cik, kalo malem wuihhhh serem kali yeeee

  3. Mungkin agak sedikit aneh kalau saya juga memberikan komentar karena saya seorang lelaki. Tapi justru saya seseorang yang menghormati wanita, bagaikan ibu dimata saya. Ibu yang saya hormati dan cintai. Thank’s kalau saya sudah diberi kesempatan menuangkan coretan ini.

  4. Hai bloggerwanita.com, sepertinya ngak sabaran ni…kasih komentar lagi…, ya supaya bisa saling kenal dan akrab. Saya juga seorang blogger….masih taraf baru jadi ya…biar banyak teman….tq juga ni sudah bisa numpang kenal disini

  5. haishhh…hahaaha…jgn mudah tertipu dgn make up…
    cik anna recently posted..TIPS MEMILIH KAWANMy Profile

  6. peah hitory says:

    muka macam org tua

  7. mimi mira... says:

    eleeeee… mke aq mmg semulejadi ok…. xyah make-up pown… xcm L-G 2……. pki pkaian slerkeh nk mmpo0zx….

  8. kalau kita dah cantik, cukuplah sekadar cuci,toner n mosturizer.. tak membazir duit..huhuhu
    .-= adilah´s last blog ..Sembelit Di Bulan Ramadhan =-.

  9. setuju dengan statement make up boleh menambahkan keyakinan diri bukan sekadar untuk cantik. tapi Sya tak reti pun makeup2 ni, pakai bedak and lipstik je. tu pun selalunya malas..huhu..
    .-= Sya Isya´s last blog ..1 LAGI GUGUR JADI METERED &amp BINTANG PENUH =-.

    • sama lah..sya..mula-mula memang macam tu..lama-lama biasa lah tu… Aya lagi teruk..kalo pergi kerja..awal pagi mekap lawa-lawa, bila balik kerja, dah comot..sebabnya terlampau sibuk kerja…tu yang kadang2 malas gak nak make up..hehehe

  10. salam singgah. mekap tebal2 buat org tak cantik jadi cantik. dan mekap jugak buat orang cantik nampak pelik. hehe
    .-= ain fathihah´s last blog ..Hello- mau top up tulis nombor sini ya =-.

  11. ohoiii.. lain benau muke nyer… huhu. kalo kite ni dpakai kan makeup tbal2 camtu pn leh jd glemer gakk… kui3…
    .-= Wawa~*´s last blog ..The Karate Kid, More to Kung-Fu Kid Kan? =-.

  12. teehee . tak cantik pun :PP
    ehh nak amek gambar tuhh boleh ?
    nanti sy kredit kat akak :))

  13. mmg tak pernah minat minah ni..
    agak menyerabutkan dgn lagu yang ntah ape2..
    🙂

    • mula-mula, saya tak suka gak minah ni. tapi lama-lama selalu dengar lagu dia, rasa best gak. best untuk dancing la. hehe

  14. ewwww. buruk gila muka lady gaga tanpa mekap~
    .-= ailyl´s last blog ..TUTORIAL BUAT HEADER =-.

  15. Dah tue…dimakan usia dah…haha
    .-= rashid´s last blog ..(WC)Pengajaran Hari Kedua Piala Dunia. =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge