Lady Gaga Pakai Baju Daging ( Meat Dress )

Wow..Lady Gaga ni memang pelik orangnya. Dia ada style dan fesyen tersendiri . But i like her songs…

Kali ini, Lady Gaga mengejutkan orang ramai dengan memakai Baju yang diperbuat daripada daging pada majlis Video Music Award 2010. Baju ini direka oleh designer Franc Fernandez.

Tak sia-sia dia pakai baju daging ni sebab dia dapat banyak anugerah pada majlis tersebut antaranya:

  • Best Video of The Year bagi lagu Bad Romance
  • Best Video of Female Artist untuk lagu Bad Romance
  • Best Pop Video of Bad Romance

Pelik..tapi Benar .. :)

Menurut BuzzFeed , 8 Fakta tentang Baju Daging Lady Gaga adalah:

  1. Baju daging tersebut dibuat 100 peratus dari daging lembu
  2. Bau baju tersebut segar dan Lady Gaga cakap ” sweet smell “
  3. Berat baju tersebut adalah 50 lbs
  4. Daging yang digunakan adalah murah
  5. Baju daging cukup selesa
  6. Daging 100 peratus asli. Tanpa tambahan apa-apa
  7. Daging tersebut tidak mengalirkan darah
  8. Baju daging akhirnya” turn into beef jerky “

Pelik betul Lady Gaga ni kan? macam-macam je fesyen sekarang ni.. Terasa geli pun ada gak..haha.. ye lah bangkai binatang kat badan..

Jika suka post ini, klik mana-mana butang di bawah ni:

Incoming search terms:

About Aya Norbayah
Founder & Author : Aya Norbayah I'm Aya. I am a blogger since 2010. I'm really interested in blogging, internet business and marketing, SEO and also social media marketing. Currently, I'm also a Shaklee Independent Distributor [ID: 1100312].

6 thoughts on “Lady Gaga Pakai Baju Daging ( Meat Dress )

  1. dasyatlah org kafir ni..mknn pun dibuat baju sdgkan ramai lg yg kebulur..takbur2..

  2. lady gaga nih memang pelik tapi lagu-lagu dia best.. Hmm,,kalau la daging tuh dimakan, kenyang perut.

  3. masalahnye org sebelah tak bau busuk ke dekat dgn die?
    mst bau hanyir je kan…
    yieekkkkssss!!! ;P
    .-= Diela´s last blog .. Depan mata pijak semut pun tak mati =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge