Kursus Shaklee Independent Distributor Di Kota Kinabalu

Ya Allah, seronoknya kelmarin, dapat pergi kursus Shaklee Independent Distributor di Kota Kinabalu, Sabah. Alhamdulillah.

Pejabat Shaklee di Kota Kinabalu Sabah

Aku sanggup pergi ke Kota Kinabalu dengan menaiki kapal terbang pada 9.50pm 24 Januari 2014 dan balik keesokan harinya, 8.30pm 25 Januari 2014 semata-mata untuk menambah ilmu berkaitan Shaklee. Satu hari je duduk di Kota Kinabalu.

Perniagaan Shaklee

Alhamdulillah, syukur sangat-sangat sebab dapat banyak ilmu yang berguna dari kursus Shaklee tersebut. Terima kasih Master Laila.

Master Coordinator Shaklee

Kursus yang sangat santai sebab anak-anak kecil pun boleh dibawa bersama.

Kerja dari Rumah dengan Shaklee

Perniagaan Shaklee adalah perniagaan yang sangat sesuai buat wanita seperti isteri-isteri, ibu-ibu surirumah atau ibu-ibu yang bekerjaya.

Sememangnya hati dah terpaut dengan produk-produk Shaklee sejak aku sendiri menggunakan produk-produk tersebut.

Tak sangka ya dengan Shaklee, boleh jana pendapatan RM100 ribu lebih sebulan walaupun hanya sebagai surirumah. Aku sangat kagum dengan master-master yang telah berjaya.

Bertambah semangat lagi untuk berusaha untuk berjaya sebagai pengedar bebas Shaklee.

In Sha Allah, Aya akan terus berkongsi ilmu ini kepada rakan pembaca semua.

Jika ada sesiapa berminat untuk menyertai perniagaan Shaklee untuk disebarkan ke tempat masing-masing, boleh sms atau Whatsapp ke 0195805181.

In sha Allah, Aya akan cuba membantu.. 🙂

P/s: Saya sendiri telah wujudkan kumpulan sendiri iaitu Team MamaNiaga agar mudah coaching secara terus kepada ahli kumpulan saya sama ada secara online mahupun offline jika perlu.

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

3 thoughts on “Kursus Shaklee Independent Distributor Di Kota Kinabalu

  1. mesti ramai master-master hebat kat kk ni..
    titan recently posted..SEDA Malaysia Blogger Site Visit – Melaka Worlds Solar Valley Tour (Part 1)My Profile

  2. memang popular shaklee nih. sebab keberkesan diakan.wah
    shasha yacob recently posted..Kisah Benar Kehidupan Jep Sepah Sebelum Jadi PelawakMy Profile

  3. Produk Shaklee tengah meletup sekarang ini. Kalau kena dengan strategi pemasaran boleh menjana pendapatan mencanak-canak.
    akubiomed recently posted..Topup ilmu pengetahuan pada awal bulan Januari 2014My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge