Komisen Tidak Dibayar Oleh Jobdirumah.com

Lama aku tak update berkaitan komisen dari Jobdirumah.com. Maklumlah, sibuk mengurus anak, sibuk berpindah rumah dan sibuk berpindah tempat kerja. Syukur, everything is settle.

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Aku baru je update profileku di Jobdirumah.com, tup-tup.. rupanya, aku ada komisen bernilai RM175 yang belum dibayar. Kenapa? adakah Jobdirumah penipu?

Haa, suspens.. sebenarnya, aku tak dibayar sebab aku lambat update akaun bank kat JDR tu. Hehe

Bukti bayaran Komisen dari Jobdirumah.com

Bagi rakan-rakan yang berminat nak buat kerja sambilan dengan Jobdirumah.com, kena daftar sekarang . Klik sini untuk maklumat lanjut.

Selamat Berjaya!

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

10 thoughts on “Komisen Tidak Dibayar Oleh Jobdirumah.com

  1. rasa macam nak join je..tapi takut tak dapat nak beri komitmen padanya..
    syamimi recently posted..Sedapnya. . .My Profile

  2. Laaa ingatkan betul-betul x bayar

    kontrobesii…
    mfm recently posted..Tips to remain Safe once taking part in online GamesMy Profile

  3. saya pikir komisen-nya benar2 tidak dibayarkan, kalau tidak baca postingannya bisa salah sangka Jobdirumah 100% not scam 🙂
    selamat atas penghasilannya, kedepannya makin sukses 🙂
    Rina recently posted..Create PHP PDO To Insert, Select, Update, Delete In MySQL Database TableMy Profile

  4. Perh.. Ingatkan betul2 punya cerita penipuan. Rupanya aku tertipu….
    Amran recently posted..Bercuti di Sabah- Hari Pertama.My Profile

  5. yelah tu tak dibayar..

    haha.
    titan recently posted..Anak Kaklong, Cendol Banting dan Blogging.My Profile

  6. haha. tajuk kenalah gempak kan Doc
    Que recently posted..Senarai Nama 20 Pemain Harimau Muda ke Sukan SEA 2013 MyanmarMy Profile

  7. Terkezut gua…rupanya palsu semata
    Malaysia Tercinta recently posted..Memahami Kadar Tarif Baru Elektrik 2014My Profile

  8. terkejut baca tajuk. rupanya komisennya amat lah bagus 🙂
    Cikgu Syahir recently posted..FAIZUL JUARA AF 2013My Profile

  9. Buat ramai yang terkejut. Jangan main-main. 🙂
    akubiomed recently posted..Contest SEO Eridy medan menguji taktikalMy Profile

  10. wah tahniah
    tajuk cam saspen jer 🙂
    Sop recently posted..Contest SEO Eridy – RM500 untuk dimenangiMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge