Komisen Ke 8 dan Ke 9 dari Jobdirumah.com

Dah lama dapat komisen dari Jobdirumah.com tapi baru hari ini sempat nak update. Heee.. Ini adalah komisen ke-8 dan Ke-9 dari Jobdirumah.com. Alhamdulillah.

Komisen Ke-8 dan Ke-9 dari Jobdirumah.com

RM50? Siapa nak bagi kan?

Sejak aku join Jobdirumah.com ini, modal RM50 dah pulang semula. Tak rugi aku join program ini. Sapa-sapa berminat, boleh klik sini. 🙂

Sebenarnya, kalau rajin explore Jobdirumah.com, InsyaAllah, boleh buat lebih banyak duit dari rumah. Selamat mencuba!!

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

11 thoughts on “Komisen Ke 8 dan Ke 9 dari Jobdirumah.com

  1. wahhh masyuk dua sekali gus ekk..tahnaih2..hehe
    Hafizul recently posted..4 Idea Sambutan Ulangtahun PerkahwinanMy Profile

  2. xsedia lagi nak join bab keluar modal nih. hihi
    Shasha recently posted..Kerja sudah siapMy Profile

  3. Kira ok la tu dah cover balik modal. Lepas ni kira buat duit pulak la.
    Hazmin Hamudin recently posted..Wordless Wednesday | Dublin SpireMy Profile

  4. Sudah beli dan baca. Tapi belum praktikan lagi. Mencari masa….
    Areep recently posted..Top 10 Secrets of Successful Investing in SilverMy Profile

  5. join affialite kan kan kan ?
    mohdazahar recently posted..PISANGMy Profile

  6. kak mesti pay 1st rm50 ? ke camne
    suarapeople recently posted..IKIMfm Buat Laporan Polis FB Palsu DJ Siti RohaniMy Profile

  7. sya berminat nak join tapi xtaw cara .. boleh tolong ajarkan tak ?

  8. Tahniah. Kak pun mendapat rezeki komisen pertama dr jobdirumah.com ini sejak join 3 minggu lepas 🙂
    teratai recently posted..Job Di Rumah Memang Boleh Dipercayai!My Profile

  9. Best tengok org dpt duit. hahaha. 😀
    Anis recently posted..Exam -..-My Profile

  10. tahniah sis! sy dah join , tp xde rezeki lagi la tu nampaknya. =)

  11. Oklah ada juga duit sampingan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge