Komisen Ke 7 dari Jobdirumah.com

Inilah dikatakan rezeki yang tak dijangka datang bergolek. Alhamdulillah, Sebenarnya aku dapat komisen ke-7 dari Jobdirumah.com pada 8hb April 2013 yang lepas, tapi baru hari ini aku sempat nak update.  Apa-apa pun aku bersyukur sangat-sangat.

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Komisen Ke-7 dari Jobdirumah.com

 

Bagi rakan-rakan pembaca yang belum tahu tentang Jobdirumah.com, mungkin boleh baca postku yang lepas ni. Jobdirumah.com Scam? Menipu?

Sekarang ni, pukul 1.15 pagi.. Tak dapat nak tidur..huhu

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

28 thoughts on “Komisen Ke 7 dari Jobdirumah.com

  1. tahniah. best tu.
    Pokok Manggis Depan Rumah recently posted..Hidup Cara IslamMy Profile

  2. Hehe..tahnaih2..sekarang JDR saya dah kurung masyuk..tak tahu lah kenapa..hehe
    Hafizul recently posted..4 Idea Sambutan Ulangtahun PerkahwinanMy Profile

  3. takut la nk try , dah daftar tapi tak bayar lagi ..

  4. RM25 tu berapa lama awak kumpul ya…
    PerenLee recently posted..Cara Bayar Astro di Pejabat Pos Tanpa BilMy Profile

  5. Saya juga ada join JDR ini. lawatlah blog saya http://rumahberkunci.blogspot.com/ kerana disana saya ada tuliskan beberapa perkembangan yg saya lalui sepjg melakukan kerja2 dr rumah.
    Rumah Berkunci recently posted..Hari Pekerja SeduniaMy Profile

  6. Belum.. pernah dengar pulak mengenai jobdirumah ini.. btw thanks sharing dan tahniah sudah berjaya jana income dari internet =)
    Halif Saat recently posted..Ayat Call To Action-2My Profile

  7. tahniah…yang penting ada hasil 🙂
    anip recently posted..Euro TravelMy Profile

  8. ok juga , banyak juga tu…rezki, moga dapat lebih lagi lepas nie
    MindaKini recently posted..Madu Apa Terbaik Untuk DibeliMy Profile

  9. ingatkn jobdirumahh ni scam..
    nk try join la pasni

  10. mcm best je…

    nak try r nnT…

    thanx sharing…
    shah recently posted..Keys to Financial SuccessMy Profile

  11. dah daftar utk JDR ni, tp xtaw cmne nk mulekan.. ade sesiapa boleh tlg x?

    • Ir. Najmi says:

      Assalammualaikum…JDR senang je nk join..dh join pun lg sengggggg…cari job yg diiklankan..lpstu bt ja..gaji dibayar ikut krj yg disiapkan..malas nk cakap pnjg2..tapi terus terang sy gtau..JDR mmg bagusssss…dulu akaun da berbelas rggt ja.. Lani SAMPAI BANK FON GTAU X CUKUP TMPT NK LETAK DUIT (GAJI DR JDR)..
      Ni maksud kiasan sy ja…x phm gak payahla…hihihiii…

  12. Rasa macam nak join lak jobdirumah ni.. Macam best je.
    Hazmin Hamudin recently posted..Wordless Wednesday | Alexa Audience DemographicsMy Profile

  13. JobDiRumah juga agak bagus .. baik untuk direkemenkan.

  14. rezeki anak kot nih..hehe
    Ayie Abas recently posted..Suami Hadiah Surah At-Tahrim Untuk IsteriMy Profile

  15. bilalah nak join ni…hehheh
    teratai recently posted..Pesanan dari kubur!My Profile

  16. Wahh. dapat lagi. tahniah 😀
    Anis recently posted..Komen Korang Pasal Blog Aku?My Profile

  17. wah best nya dpt komisen lagi..tahniah ye..:)

  18. Tahniah Akak ;D

  19. Wah semakin rancak. Tanniah.
    akubiomed recently posted..Yongnuo speedlite YN565EXMy Profile

  20. saya baru jer join, ada la dalam 3 hari lepas, hehehe
    Juan recently posted..Nasi Kandar Line Clear Pulau PinangMy Profile

  21. wah, dah dapat lagi. tahniah.
    ohcikgu recently posted..Cik Hazanis – Terima kasih kerana memilih saya..My Profile

  22. best juga ya jobdirumah ni, selalu dengar tapi tak join lagi
    beckhrooy recently posted..Akibat Letak Banyak Iklan Di BlogMy Profile

  23. bestnya… tahniah. nnti boleh la blnje. hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge