Komisen Ke 6 dari Jobdirumah.com

Hari ini, aku baru balik dari kerja sambilan di Klinik Swasta dan terus buka emailku. Alhamdulillah, rezeki lagi, komisen ke -6 dari Jobdirumah.com. Dapatlah RM25. Walaupun jumlah wang ini tak banyak tapi aku gembira sebab ini pendapatanku dari internet . Heee.

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Komisen ke 6 dari Jobdirumah.com

Korang pula macam mana? Dah berjaya buat duit dengan jobdirumah.com? Good luck ye. Jangan putus asa.Ok

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

12 thoughts on “Komisen Ke 6 dari Jobdirumah.com

  1. aya mmg buat bayaran pendaftaran jobdirumah ni atau just join affiliate?

    apapun, tahniah… mmg ;uas hati dpt income dr internet ni walopun sikit kan 😉
    Ummi Hanie recently posted..Ah, merajuklah !My Profile

  2. Tanniah untuk komisen yang ke 6.
    akubiomed recently posted..Fiesta belon udara panas Putrajaya 2013My Profile

  3. gua dah kata dari dulu lagi dah. haha..
    titan recently posted..Ok. Aku penat.My Profile

  4. cepatnye akak..dh dpt yg ke-6

  5. Fuhyo. bestnya,

    Dah try ari tu. kat mana silap ntah. sini masih zero RM hehe.
    Pink recently posted..Pink Diamond RingMy Profile

  6. Wah ini yg menyebabkan kak rasa nak jugak tp bila ya????
    teratai recently posted..Sup Ikan TenggiriMy Profile

  7. memang tiap2 kali dpt RM25 ker?
    Ayie Abas recently posted..REVENGE : For You – Angus & Julia StoneMy Profile

  8. rezeki lagi…saya akan usahakan…job di rumah..
    sukma recently posted..Segmen : tambah & kenali kaki blog mengikut bulan kelahiran.My Profile

  9. As’salam doc..saya ada a few question about ‘squamous cell carcinoma’…really need ur help…desperately..pls me ye doc..tq!

  10. wahh , tahniah! semoga rezeki semakin bertambah.
    Wana wazm recently posted..Tambah Pendapatan Anda Dengan JobDiRumah!My Profile

  11. wuih.. dah 6 kali dapat komisyen. Boleh tahan jugak umpan yang kak aya bagi nih.
    Cikgu Hairul recently posted..Pepahat Masak Cili Api Pilihan Menu Di Perkampungan Ikan Bakar Terapung UmbaiMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge