Komisen Ke 4 dari Jobdirumah.com

Tersenyum lebar lagi.. Alhamdulillah, aku dapat RM25 lagi, komisen ke-4 dari Jobdirumah.com. Tak percaya Ke? Cuba tengok screenshot di bawah ni.

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Komisen Ke 4 dari Jobdirumah.com

Kalau kita ada rezeki, takkan ke mana, ada je Tuhan bagi kat kita. Betul tak? Yang penting, korang kena join dulu program buat kerja dari rumah ni, kalau tak join, susahlah nak dapat income.

2 cara boleh dapat income dari Jobdirumah.com iaitu sama ada melalui program Affiliate yang mereka sediakan atau pun program-program yang ditawarkan melalui Jobdirumah.com seperti online freelancing marketplace, micro tasking marketplace dan macam-macam lagi.

Kalau nak tau lebih lanjut, kena daftar dengan Jobdirumah.com, dan mereka akan terangkan satu per satu, siap ada video tutorial lagi. Okey. Selamat Mencuba!

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

13 thoughts on “Komisen Ke 4 dari Jobdirumah.com

  1. lepas ni..akan dapat lagi dan lagi..
    titan recently posted..8 Teknik AJAIB untuk buat Sales.My Profile

  2. Ya, rezeki ada dimana mana…..
    Anis recently posted..Blog berwajah baru.My Profile

  3. fuyoo.. duit bley simpan buat beli botol baby nanti..
    fariq recently posted..Elakkan Tekanan Perasaan / StressMy Profile

  4. Rezeki tuuu 🙂 Tahniahh
    Aiman Aziz recently posted..Remaja Menggila 2My Profile

  5. thniah sis aya
    heirizalieyana recently posted..Suria FM Berwajah Baru!My Profile

  6. seronoknya dapat duit tambahan
    zuriey recently posted..Janda Baik dan Genting HighlandMy Profile

  7. memang best dapat duit, boleh buat senyum sampai telinga. 🙂 Tahniah, Aya!
    Sya Isya recently posted..Petua Menjaga Kesihatan MataMy Profile

  8. Tanniah. Saya belum mahu menyertainya.

  9. takut gak nak join..tapi tgk u boleh dapat..kenapa saya tidak…i try….
    sukma recently posted..KERETA KEBAL ADNAN DAH SAMPAI…..My Profile

  10. Wahhh,,,tahniah dah empat kali dapat komisen dari jobdirumah yer. Saya baru dapat first time.
    hatiputera recently posted..Cara Jahit Baju Kurung Pahang, Riau Dan ModenMy Profile

  11. salam aya 🙂

    mudahnyer cari rezeki jika tau guna saluran yg betul 🙂
    Ayie Abas recently posted..VIKINGDOM : Poster Eksklusif DAKU AMATMy Profile

  12. Tahniah, ini menunjukkan bahawa kita boleh mendapat pendapatan sampingan dengan menjadi seorang affiliate marketeers.
    Joe recently posted..Jom Dapatkan SEOPressor Version 5My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge