Komisen Ke 4 dari Jobdirumah.com

Tersenyum lebar lagi.. Alhamdulillah, aku dapat RM25 lagi, komisen ke-4 dari Jobdirumah.com. Tak percaya Ke? Cuba tengok screenshot di bawah ni.

Komisen Ke 4 dari Jobdirumah.com

Kalau kita ada rezeki, takkan ke mana, ada je Tuhan bagi kat kita. Betul tak? Yang penting, korang kena join dulu program buat kerja dari rumah ni, kalau tak join, susahlah nak dapat income.

2 cara boleh dapat income dari Jobdirumah.com iaitu sama ada melalui program Affiliate yang mereka sediakan atau pun program-program yang ditawarkan melalui Jobdirumah.com seperti online freelancing marketplace, micro tasking marketplace dan macam-macam lagi.

Kalau nak tau lebih lanjut, kena daftar dengan Jobdirumah.com, dan mereka akan terangkan satu per satu, siap ada video tutorial lagi. Okey. Selamat Mencuba!

13 thoughts on “Komisen Ke 4 dari Jobdirumah.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge