Komisen ke 2 dari Jobdirumah.com

Alhamdulillah, rezeki lagi. Aku dapat komisen affiliate ke 2 dari Jobdirumah.com. Disebabkan aku pernah buat review tentang Jobdirumah.com scam? Menipu?, maka komisen aku bertambah dari RM20 kepada RM25.

Komisen ke 2 dari Jobdirumah.com

Bloggerwanita.com juga tersenarai dalam laman web Jobdirumah.com yang buat review tentang Jobdirumah.com. Cuba tengok screenshot di bawah:

Buat Review Jobdirumah.com

Korang berminat buat duit dari rumah? Mungkin boleh join Jobdirumah.com sekarang. Banyak peluang boleh kita buat duit melalui laman web ni, tapi kena rajin explore sikit. Good luck

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

INFO: Jika rakan-rakan pembaca berminat untuk belajar langkah demi langkah menjana pendapatan online melalui perniagaan dropship & affiliate dalam bentuk e-commerce untuk pasaran antarabangsa, Tuan Nazrin & Tuan Rashvin ada menyediakan satu panduan lengkap & kursus video tutorial untuk newbie, intermediate dan advanced bagaimana menjana pendapatan sambilan dengan mata wang USD.100% Praktikal.

--> Boleh Klik Sini Untuk Daftar < --

About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

20 thoughts on “Komisen ke 2 dari Jobdirumah.com

  1. tahniah sis…
    saya baru nak cuba..hihi…
    sakinah recently posted..BUTTON BADGE NAMETAG FROM HUDAMy Profile

  2. Boleh dipercayai syarikat ini ye . hehe
    Aiman Aziz recently posted..Blogger ‘Famous’ tidak reti bercakap?My Profile

  3. lepas kita buat review mmg automatik dorg detect n akan upkn kita pnya komisen ker?? atau kene bagi taw pihak JDR?
    akhil recently posted..MacBook Pro 15" Terpakai Untuk DijualMy Profile

  4. semoga dimurahkan rezeki 🙂
    suarapeople recently posted..Shira Gesa Sakinah Dan Julia Ziegler BerdamaiMy Profile

  5. semakin tertanya-tanya ni..
    Izwan recently posted..Rekabentuk Mekanikal Projek Tahun AkhirMy Profile

  6. Tanniah kepada Aya. 🙂

  7. mesti best ni.. nnti boleh cuba jugak 🙂
    Hiburan recently posted..Pakai Bomoh Untuk Menang Pilihan RayaMy Profile

  8. Tahniah kerana berjaya menjana pendapatan

  9. tahniah.. ramai juga yg jana duit dari sini ye..

  10. Tips yg menarik. anak-anak dah ke sekolah, suami pulak dah ke keje. boleh lah luang mase jenguk. mana tau dpt jugak hasil. tq BW.
    Aida recently posted..Top 10 Tips for Samsung Galaxy Note IIMy Profile

  11. salam aya 🙂

    nampaknya makin murah rezeki aya… 🙂
    Ayie Abas recently posted..Emosi Banduan Akhir Ke Tali GantungMy Profile

  12. hoho..lepas ni..senang dah masuk komisen. sekali dah dapat duit dari jdr, akan terus masuk tanpa halangan. haha..
    titan recently posted..Cek ke 17 dari NuffnangMy Profile

  13. Ramai gak ye yg dah berjaya dpt komisen dr jobdirumah. Congrats sis.
    Puan Bardboo recently posted..Pengalaman Bersalin di Negara Orang [Part 02]My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge