Komisen ke 1 dari Jobdirumah.com

Semalam, aku terima email dari Jobdirumah.com. Ya! aku dapat komisyen pertama dari Jobdirumah sebanyak RM20 pada 13 Feb 2013.
Alhamdulillah, rezeki. Sapa nak bagi kan? Heee.

Boleh tengok screenshot dari KLIKS SOLUTION kat bawah:

Komisen ke-1 dari Jobdirumah.com

Buat masa ni, aku masih mengulangkaji panduan dan video tutorial yang disediakan oleh Jobdirumah.com. Harap dengan bantuan mereka, aku
mampu jana lebih banyak pendapatan secara online atau hanya bekerja dari rumah secara sambilan.

Buat masa ni, aku  rasa Jobdirumah.com tak menipu. Mereka membayar komisen kepada agen mereka. Betul tak Titan? Heee..

Jika suka post ini, klik mana-mana butang di bawah ni:

Incoming search terms:

About Aya Norbayah
Founder & Author : Aya Norbayah I'm Aya. I am a blogger since 2010. I'm really interested in blogging, internet business and marketing, SEO and also social media marketing. Currently, I'm also a Shaklee Independent Distributor [ID: 1100312].

10 thoughts on “Komisen ke 1 dari Jobdirumah.com

  1. Tahnia buat Cik Aya bloggerwanita, dpt komisen drpd JDR, moga dpt lebih lagi selepas ini dan setrusnya serta lagi dan lagi…Saya pun dpt juga.Memang tak tipu punye!!!
    sensasi2020 recently posted..Pertama Kali Dapat komisen Daripada JobdirumahMy Profile

  2. boleh try ni. kena gunakan internet yang ada.
    Izwan recently posted..Rekabentuk Mekanikal Projek Tahun AkhirMy Profile

  3. Tanniah. Berjaya menjana hasil dengan program affliates.
    akubiomed recently posted..Rumah tradsional melayu di kampung MortenMy Profile (dofollow)

  4. Tahniah ye Aya. Moga lepas ni makin kencang!
    hafizmd recently posted..3 Sebab Kenapa Jangan Download Themes Percuma!My Profile

  5. wow kak Aya..berhasil nampaknya!!
    adele recently posted..Yang TerakhirMy Profile (dofollow)

  6. hoho..dah dapat. lajunya…

  7. Menda ni tak tipu..pondok kecil pun dah dapat..3 kali dah dapat..hehe
    Hafizul recently posted..Amanah Dalam Kehidupan SeharianMy Profile

  8. awal2 lagi dah dapat komisen aya…wlu RM 20…kira permulaan yg baik :)
    Ayie Abas recently posted..DOKTOR UMUM – Memoir Tun Dr MahathirMy Profile (dofollow)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge