Komisen ke 1 dari Jobdirumah.com

Semalam, aku terima email dari Jobdirumah.com. Ya! aku dapat komisyen pertama dari Jobdirumah sebanyak RM20 pada 13 Feb 2013.
Alhamdulillah, rezeki. Sapa nak bagi kan? Heee.

Boleh tengok screenshot dari KLIKS SOLUTION kat bawah:

Komisen ke-1 dari Jobdirumah.com

Buat masa ni, aku masih mengulangkaji panduan dan video tutorial yang disediakan oleh Jobdirumah.com. Harap dengan bantuan mereka, aku
mampu jana lebih banyak pendapatan secara online atau hanya bekerja dari rumah secara sambilan.

Buat masa ni, aku  rasa Jobdirumah.com tak menipu. Mereka membayar komisen kepada agen mereka. Betul tak Titan? Heee..

10 thoughts on “Komisen ke 1 dari Jobdirumah.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge