Kisah Benar Angelina Jolie

Hari ini, tak kerja, so aku pun layanlah cerita True Hollywood Story tentang Angelina Jolie.. She is so gorgeous. Muka dia cantik dan seksi. Dikenali sebagai pelakon wanita berbibir seksi.

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube
Bibir seksi Angelina Jolie
Artis wanita berwajah seksi..

Umur Jolie tahun ini dah 36 tahun. Seorang pelakon wanita Amerika yang sangat berbakat. Anak kepada pelakon terkenal , Jon Voight. Berpasangan dengan Brat Pitt sejak berlakon dalam filem Mr and Mrs Smith. Angelina ada 3 orang anak bersama dengan Brat Pitt dan 3 orang anak angkat. Malangnya, diorang tak berkahwin pun. Tak tau kenapa.

Gambar seksi Angelina Jolie
Cantiknya Angelina Jolie…

Angelina Jolie pun mempunyai banyak masalah peribadi sebelum ini. Dua kali berkahwin dan bercerai sebelum jumpa Brad Pitt. Mempunyai masalah hubungan dengan ayahnya sendiri. Dan dikatakan juga Angelina Jolie punca perceraian Jeniffer Aniston dan Brad Pitt. Macam-macam je cerita artis ni kan?

Wikipedia Angelina

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

2 thoughts on “Kisah Benar Angelina Jolie

  1. cantik ker, saya rasa biasa jer

  2. my fav artis ni. Kenapalah dia byk kontroversi, saya tetap minat dia. kalau x silap dlm last week saya ada terbaca kat internet yg brad pitt ngan jolie ni akan kawin?..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge