KERJA PART TIME : Komisen Ke-1 Jual Gula Stevia

Kerja Part Time Jual Gula Stevia

Alhamdulillah, rezeki Allah, Ini sebenarnya komisen yang Aya perolehi masa mula-mula join perniagaan jual gula Stevia. RM1400 masuk ke dalam akaun bank walaupun sekadar kerja part time sahaja.

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Kerja Part Time Di Rumah Jual Gula Stevia

Siapa nak bagi kan RM1400 tu. Aya hanya amalkan sendiri dan juga berkongsi kebaikan gula Stevia dekat keluarga, kawan-kawan, rakan sekerja dan rakan Facebook.

Hari ini, Aya nak kongsi berita gembira buat rakan-rakan pembaca atau blogger yang berminat buat duit dengan gula Stevia. Tiada yang mustahil. Sebab semua orang makan gula, jadi sangat mudah dapat prospek atau pelanggan.

Apa itu Gula Stevia?

Pemanis gula Stevia adalah gula sihat dan gula tanpa kalori. Pengganti gula pasir yang terbaik. Bersifat semulajadi dan selamat digunakan oleh semua kategori usia termasuk kanak-kanak dan ibu mengandung.

Jadi sesiapa yang ada Kencing Manis atau ibu mengandung yang menghidapi Kencing Manis semasa hamil, sesuai mengamalkan gula Stevia sebagai pemanis. In Sha Allah boleh mengawal paras gula (glukosa) dalam darah.

Aya ambil Stevia ini sebab nak sihat. Sebab keluarga Aya ada keturunan Kencing Manis, So Aya sangat-sangat berisiko untuk dapat penyakit Kencing Manis, jika tidak mengamalkan cara hidup sihat dan pemakanan yang sihat dari sekarang.

Selain itu, Aya mengamalkan pengambilan pemanis gula Stevia disebabkan Aya nak turunkan berat badan. Hehehe.

Sesiapa yang berminat menyertai perniagaan jual gula Stevia, boleh daftar di SteviaMalaysia.com.

 

Bagaimana Cara Kerja Part Time Jual Gula Stevia?

Mudah sahaja, Perniagaan jual gula Stevia adalah perniagaan e-dagang.

Maksudnya pendaftaran ahli pengguna dan pengedar baru, boleh dilakukan secara online.

Sesiapa yang agak susah untuk membuat penghantaran melalui pos, ada rakan-rakan stokis pemanis gula Stevia yang membuat perkhidmatan dropshipping. Jadi sangat sesuai untuk disertai rakan blogger juga. Kita boleh menggunakan blog sebagai medium pemasaran dan perkongsian khasiat Stevia kepada orang lain.

Bagi sesiapa yang berminat nak tahu tentang pemanis gula Stevia dan perniagaan Stevia, boleh klik sini : Stevia Malaysia.

Jangan risau, bisnes Stevia boleh dilakukan secara sambilan sama ada kita bekerja di kerajaan mahupun di swasta, yang penting tahu menggunakan laptop atau smartphone je..

 

Sesiapa yang masih tercari-cari kerja part time dari rumah, mungkin boleh mencuba perniagaan pemanis gula Stevia.

Ps: Bagi rakan pembaca yang ingin menguasai perniagaan Stevia, boleh dapatkan 4 Ebook Panduan Lengkap Perniagaan Stevia pada harga Diskaun lebih 50% sekarang.

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

11 thoughts on “KERJA PART TIME : Komisen Ke-1 Jual Gula Stevia

  1. wahhh mcm best je jual gula stevia nih. tahniah lah yee.. huhu

  2. Best sangat.
    Saya amalkan tak sampai sebulan boleh turun berat badan.
    Sebab nak sihat kan.
    Taknak kalori berlebihan dalam badan.
    AZENI AHMAD recently posted..Cara Rawat Hypoglycemic Semasa HamilMy Profile

  3. […] ini, aku ada kongsikan Komisen ke 1- Kerja Part Time Jual Gula Stevia. Alhamdulillah, masa itu, aku memperolehi pendapatan lebih RM1K […]

  4. saya terlepas peluang sebelum GST..nampak macam cam best je..
    Hero Borneo recently posted..Cara Capai Impian Paling PantasMy Profile

  5. semoga kan terus masuk komisyen hasil penjualannya tahniah
    islam di dadaku recently posted..Tidak Pernah Shalat Dan Puasa Di Masa Muda Masih Adakah Tobat untukkuMy Profile

  6. Tanniah, banyak yang berjaya dihasilkan dengan produk Stevia.
    akubiomed recently posted..Gelang pintar Xiaomi Mi Band teman kesihatan peribadiMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge