KERJA PART TIME: Komisen Ke-2 Jual Gula Stevia

Alhamdullilah.. Memang seronok kalau setiap hari duit masuk ke dalam akaun bank kita kan. Lagi-lagi kalau income tu beratus-ratus atau beribu Ringgit Malaysia. Inilah kelebihan berniaga atau bekerja secara sambilan di Internet.

KERJA PART TIME : KOMISEN KE-2 JUAL GULA STEVIA

Kerja Part Time Jual Gula Stevia RCC

 

Ini adalah komisenku yang kedua hasil daripada kerja part time jual gula Stevia di Internet dan juga berkongsi kebaikan gula Stevia kepada kawan-kawan dan ahli keluarga.

Syukur Alhamdulillah.

Sebelum ini, aku ada kongsikan Komisen ke 1- Kerja Part Time Jual Gula Stevia. Alhamdulillah, masa itu, aku memperolehi pendapatan lebih RM1K .

Sesiapa kawan-kawan yang berminat buat duit dengan gula Stevia, mungkin boleh cuba sertai perniagaan ini, In Sha Allah, sesiapa yang berminat, boleh hubungi Aya ye atau terus ke laman blog Stevia Malaysia.

 

Kelebihan Perniagaan Stevia adalah:

[box icon=”note”]

1. Semua orang makan gula. Permintaan adalah tinggi.

2. Penyakit Kencing Manis  dan Obesiti semakin tinggi di kalangan rakyat Malaysia. Semua orang berebut-berebut nak jual produk kesihatan untuk merawat penyakit Kencing Manis. Namun, Kencing Manis tidak boleh disembuhkan tetapi boleh dikawal melalui pemakanan, senaman dan ubat Kencing Manis. Stevia adalah gula sihat yang menjadi alternatif pengganti gula pasir yang terbaik.

Kenapa? Gula Stevia adalah sifar kalori dan mempunyai kesan kesihatan mengimbangi paras gula dalam darah. Disebabkan sifatnya yang rendah kalori dan boleh mencapai sifar kalori, maka gula stevia juga sesuai untuk menurunkan berat badan bagi mereka yang suka minum manis.

3. Barangan dan makanan semakin tinggi. Lagi-lagi selepas pelaksaan GST. Perniagaan Stevia salah satu kerja part time yang boleh dibuat dari rumah.

4. Perniagaan e-dagang. Pendaftaran pengguna dan pengedar boleh diguna secara online. Mudah je.

5. Kumpul Mata Ganjaran dan tebus hadiah lumayan seperti gadget, baucer, pakej umrah dan sebagainya. Sambil kita jual, kita boleh kumpul mata ganjaran.[/box]

Perniagaan ini masih baru dan peluang pemasaran masih luas di Malaysia. Jika anda seorang blogger, ianya satu kelebihan untuk berkongsi kebaikan pemanis gula Stevia ini kepada pengguna internet yang lain melalui blog anda. Sharing is caring.

Info lanjut: Perniagaan Stevia atau boleh beli 4 Ebook Panduan Lengkap Perniagaan Stevia pada harga diskaun lebih 50% sekarang.

Siapa  nak beri kita RM450 kan? Heee

20 thoughts on “KERJA PART TIME: Komisen Ke-2 Jual Gula Stevia

  1. Salam perkenalan doktor

    Saya juga salah seorang ahli RCC. Alhamdulillah 3 bulan bersama RCC dah menjana pendapatan 5 angka hanya dengan mengajak orang ramai tinggalkan gula yang memudaratkan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge