Kereta Hampir Jatuh Ketika Pemandu Sedang Berasmara

Sebuah kereta hampir terjatuh dari parking area yang berketinggian 60 kaki ketika pemandu dan pasangannya sedang berasmara di kereta mereka. Kejadian ini berlaku di  Changsha, Hunan province, southern China.

kereta-hitam

Pasangan ini secara tidak sengaja menyebabkan kereta mereka reverse dan melanggar pagar parking dan hampir terjatuh.

kereta-hampir-jatuh

Mereka diselamatkan oleh penduduk yang melihat kejadian tersebut. Pasangan ini merasa begitu malu tetapi bersyukur nyawa mereka selamat.

Sumber asal: DailyMail

Tips: Jangan berasmara dalam kereta? hehe..

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

11 thoughts on “Kereta Hampir Jatuh Ketika Pemandu Sedang Berasmara

  1. Tidak ada kene mengena dengan author blog ini. Thanks!
    keretahitam recently posted..Bagaimana Atasi Blog WordPress Down?My Profile

  2. mcm mcm la, dlm kerata pon jadik, adehh..

  3. itu la.. rupanye….
    yangbaik recently posted..Lukisan Pertama Alif dan BunchoMy Profile

  4. wooo…ini mesti ter “release” handbrake ni..hahha
    Perfume-Malaysia.com recently posted..Now Open – Our Mini Perfume ShopMy Profile

  5. salam..
    nak tukar gear
    salah pulas gamaknya
    nasib baik tak ke “heaven”
    ye..?he he..
    zulkbo recently posted..Sikap Pemandu Malaysia Tidak Pernah BerubahMy Profile

  6. sikit je lg nak terbang nyawa..huu
    adele recently posted..Jadual Ujian Muet Akhir Tahun 2011My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge