Keputusan Terkini Bola Sepak Malaysia VS Singapura 28 Julai 2011

Semuanya ternanti-nanti apakah keputusan perlawanan kelayakan Piala Dunia 2014 antara Malaysia lawan Singapura di Stadium Bukit Jalil hari ini.

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Sebelum ini, Malaysia telah kalah dengan pasukan Singapura pada 23 Julai 2011 dengan gol 3-5 . Hari ini, Malaysia seri 1-1 dengan Singapura.

 

Pada masa pertama perlawanan, Malaysia dan Singapura adalah seri iaitu 0-0. Pada masa kedua perlawanan pula, Malaysia dapatkan menjaringkan 1 gol, malangnya Singapura juga dapat menjaring 1 gol. Maka seri lah pula masa kedua. Walaupun Malaysia kalah. Aku tetap menyokong Harimau Malaya..

Haha.. lucu pula aku dah jadi Kaki Bola…

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

4 thoughts on “Keputusan Terkini Bola Sepak Malaysia VS Singapura 28 Julai 2011

  1. pemain harimau patah gigi jd kucing ompong banyakan makan nasi lemak.raja gombal lagi baek keja kdai mamak buat roti canai..kwkkwkkwk….
    harimau ompong main curang,dah la pake laser,sepak terajang.ko orang ingat main tomoi ker….hidup lion….

  2. AKU SEDIH says:

    laaa bukan awak juga peminat bola…. sedihh!!!!!!!!!! malaysia kalah tak boleh nak tido

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge