Keputusan Perlawanan Kelayakan Piala Dunia 2014 Malaysia VS Singapura

Sedihnya, Bola sepak Malaysia kalah dengan Singapura dengan keputusan 5-3. aku ini yang tak minat sangat bola sepak pun melayan siaran langsung perlawanan bola sepak antara Singapura dan Malaysia setelah beberapa tahun tak tengok bola sepak..hehehe…

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Walaupun kalah, Malaysia kalah bergaya.. Not bad..

Walaupun mula-mula pemain Malaysia agak tak bersemangat sikit dan kalah dengan 4-1 ,  tapi pada masa kedua, Malaysia berusaha menjaringkan dua lagi gol.

Lucu pula, sebab aku yang tak tahu pasal bola ni pun mengomen.. haha.. Tapi Malaysia pun hebat juga dan mereka berusaha sebaik yang mungkin. So dont give up Malaysia.. Ini satu permulaan yang bagus.. ok.. Senyum skit..

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

4 thoughts on “Keputusan Perlawanan Kelayakan Piala Dunia 2014 Malaysia VS Singapura

  1. mana juara aff ?? kalah..?? hakkh…juara cuma hoki aja dibanggain…

  2. cayala malaysia…walaupn kemenangan berpihak kpd singapura namun smgt u all mmg mantapla!

  3. d harap malaysia menyerlah d psingan yg kdua..sbb main tmpat sndri hehe,..wlaupun kalah tp pd psingan kdua memang agak menggerunkan corak perlawanan mreka…syabas malaysia!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge