Kenapalah Gadis Kelantan ini Nak Terjun Bangunan?

Gadis Terjun Tingkat 3

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Credit: Kosmo

Adik, Kenapalah nak bunuh diri ni? Sedih tengok macam ini, kalau meninggal terus, oklah boleh terima, tapi kalau hidup tapi cacat sana sini, kan lagi menyusahkan diri dan keluarga sendiri.

Kejadian di atas ini berlaku 3.30pm petang semalam di KB Mall, Kota Bahru, Kelantan dikatakan berpunca dari masalah keluarga dan percintaan.

Semoga kita semua dijauhkan daripada masalah seperti ini. Amin..

Kuatkan Iman dan sama-samalah kita sabar dan tabah menerima dugaan hidup. Amin..

Ceh, macam aku ustazah la pula ye ? .. 🙂 hehehe

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

10 thoughts on “Kenapalah Gadis Kelantan ini Nak Terjun Bangunan?

  1. lerrr…budak tu pakai lengan pendek..kat Kelantan kata pakai lengan pendek kene saman…

  2. kopi janda says:

    idup kelate gomo….haha

  3. kesian..jika tak kuat pegangan sesiapun boleh tewas dengan nafsu..semoga kita terlindung dari perbuatan yang boleh memusnah kan diri sendiri..(^_^)
    hoyahadis recently posted..Interior Design Koleksi Hijau Yang MenenangkanMy Profile

  4. syukhairey says:

    setiap tahun pasti ada yg nak bunuh diri sbb x tahan dgn tekanan hidup…besar manapun masalah ssorg tu, bunuh diri bkn penyelesaian kpd masalah yg dia alami sbb tu kan 1 dosa besar. kesian tgk org2 mcm ni.

  5. muko dio catik pulok

  6. tidak semestinya di-kelantan sahaja… tajuk tue mcm point gadis kelantan mcm mudah menyerah kalah je kepada cinta…
    eddy recently posted..Sembunyikan drive anda di My ComputerMy Profile

    • xdelah nak point kat gadis kelantan je..sapa-sapa gadis pun boleh buat macam tu kalo iman tak kuat.. nauzubillah…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge