Kembali Berblogging…

Assalamualaikum semua..

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Lamanya aku tak update blog kesayanganku ini.. Minta maaf sangat-sangat buat rakan blogger dan pembaca yang sudi singgah ke blog ini. Terlalu banyak yang berlaku dalam hidupku dalam masa singkat ini. Alhamdulillah, segalanya kembali seperti biasa.

Bagi rakan-rakan yang menyertai Program Wang Tunai RM5000 untuk Blogger, jangan risau ye, 10 blogger yang membawa trafik tertinggi ke blog ini bulan ini akan dibayar dalam masa beberapa hari ye..

P/s: Keep blogging.. 🙂

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

39 thoughts on “Kembali Berblogging…

  1. selamat memulai kembali ya, semoga kedepannya lancar dan selalu berhasil,,salam
    noy recently posted..Choosing the right online store to get Mitsubishi Lancer headlightsMy Profile

  2. saya pun bab nak update blog pun bergantung pada mood.. time ada mood baru rajin nak update sekali dengan blogwalking hehe
    aimannajmy recently posted..Mari melukis dengan Samsung Galaxy S2 part 2My Profile

  3. saya juga seorang blogger wanita, boleh dong kita saling bertukar ilmu???

  4. …oo, sibuk mungkin, kita orang ok, janji tidak hilang terlalulah lama.
    iAwani recently posted..Samsung Mendominasi Jualan Telefon Bimbit 3 Bulan Pertama 2012My Profile

  5. selamat kembali berblogging yer kak,,semoga sukses selalu
    hatiputera recently posted..PANDANGAN LELAKI KACAKMy Profile

  6. saya nak juga
    Juan recently posted..Google Snippet untuk Blog WanwidgetMy Profile

  7. selamat kembali berblogging kak aya.
    eiela recently posted..Misi Menambah Berat BadanMy Profile

  8. […] pakcik denaihati. Dia sibuk dok melancong. Nak surh gadis-gadis comel, gadis-gadis kesayangan dan skandal aku tu semua hilang dan sibuk sekarang ni. Terpaksalah jadi bujang empat balik. nuffnang_bid = […]

  9. selamat bbloging kembali…bnyak org tanya pasal RM5000 tu hehehe

  10. senarai pemenang bulanan sape ek?
    Blog Sensasi recently posted..Juara EPL: City atau United ditentukan malam iniMy Profile

  11. welcome back sis..
    nurmisnan recently posted..Mak oh Mak.. selamat hari MakMy Profile

  12. Tentu semua blogger memahami. Ramai yang meletakkan blog bukan ditangga teratas senarai keutamaan
    Norasikin recently posted..Selamat Hari Ibu 2012My Profile

  13. Kita juga perlu dulukan mana yang perlu….Ibarat kerjakan yang wajib baru yang sunat dan seterusnya…..Welcome back……
    Mrs Beauty recently posted..Men Makeup Tips and TricksMy Profile

  14. bulan dpn contest ni masih berjalan ye?
    eera shera recently posted..Lelaki gagah tak pakai seluarMy Profile

  15. saya pun dah lama tak update blog sendiri…

  16. sy pun baru mula menulis semula selepas beberapa kekangan…huwaa..

  17. huh bgos la kembali berblogging balik…
    Luqman Hakim recently posted..Kolam Terapung di Tingkat 24My Profile

  18. listkan name tu .. nnti sape yg tak dpt msti akan booost promote blog . .. mgkn kah org itu adalah aku?
    muazfaris recently posted..Tabung Pinjaman Pengajian Perubatan Medic Mesir 2012My Profile

  19. Saya heran juga ingat google reader saya tak dapat rss bloh nih…apa2 pun..teruskan blogging yer!
    azmanisma recently posted..Syukur Saya SelamatMy Profile

  20. keluarkan lah list senarai 10 tu… pergh mesti yg hebat je dapat.. 🙁 untunglah

  21. selamat kembali dan moga ada entry2 terbaik dari hati Aya ya.
    etuza recently posted..Susah juga kalau tak kenal Blog Fariz Reza.My Profile

  22. harap-harap momentum untuk blogging terus kekal 🙂
    kodinz recently posted..Domain Murah Dari Go DaddyMy Profile

  23. cek pi mana..lama tak nampak?
    selamat berblok ink!!!
    exdreadlock recently posted..Water Is LifeMy Profile

  24. bedah ramai sangat orang ni..
    titan recently posted..Pengalaman jual baju kurung..erk!My Profile

  25. selamat berblogging,,,makin banyak idea yang mencurah-curah dan juga GA yang berterusan,,,
    hatiputera recently posted..LELAKI KACAK KAHWIN DUA WANITA DALAM SATU MALAMMy Profile

  26. take ur time, selamat kembali ke blog =)
    ainun recently posted..Tips PTD DilancarkanMy Profile

  27. lamanya menghilang…busy sangat ke doktor?
    ainun recently posted..Tips PTD DilancarkanMy Profile

  28. selamat kembali blogging. lama hilang, sibuk nampaknya

  29. muja pun pelik tengok rss tak gerak,, dok entry yang lama je,, selamat kembali 😀
    muja recently posted..FIRST GIVEAWAY BY NURMUJAHIDAH, THE LADY WARRIOR.My Profile

  30. Sama la .. saya pun baru nak start balik .. lama betul tak update blog .. ^__^
    anastasyea recently posted..Payment Nuffnang dan ChurpChurpMy Profile

  31. Akhirnya… muncul kembali. Biasalah tu. Nama pun bekerja. Kalau blogger sepenuh masa pun tak update berbulan-bulan, inikan kita yang tak tentu masa bekerja kan..

  32. curious jugak tetiba aya x update pape..huhu :p
    ima recently posted..Baby Aneesa at 8 months++My Profile

  33. Patutla lama senyap jerrr….tak pe kasi settle mana yg patut dlu…
    yas recently posted..GAJI MINIMUM – RM900My Profile

  34. lama betul Aya menghilang. Alhamdulillah, semua dah settle. lepas ni boleh lah update blog lagi 😀
    Sya Isya recently posted..CARA SEMAK ONLINE PEPERIKSAAN PTD M41 SESI MEI 2012My Profile

  35. salam..
    selamat kembali berblogging,
    ingatkan cuti kahwin ke apa
    lama menghilang..?he he..
    zulkbo recently posted..Semak Senarai Daftar Pemilih Tambahan Suku Tahun Pertama 2012My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge