Kecil-kecil Dah Pandai Masak!

junior-masterchef-australia
Seronoknya semalam dapat tengok Junior Masterchef Australia. Actually, itu first time aku tengok program ini. Selalu gak tengok iklan dia tapi malas nak layan cerita. Tup tup, aku tengok cerita ni, seronoklah plak. Yelah kecil-kecil dah pandai masak. Kagum gila.. tak silap umur diorang dalam 10 hingga 12 tahun. Aku ni plak, tak pandai-pandai lagi masak..hehehe..Oopss, pecah rahsia..

Seriously, they are really talented.. right?

 

 

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

11 thoughts on “Kecil-kecil Dah Pandai Masak!

  1. hi.. aya, sy ada prob.. berkaitan alat sulit ni.. sejak saya mencukur bulu kemaluan saya… saya mula mengalami gatal2 di sekitar kemaluan saya.. tak tau apasal.. dan ini sudah berlarutan selama 3minggu.. Apasal aa..

  2. Waa.. mesti comel dorang nie masak.. (^-^) teringat gak zaman ira kecik-kecik dulu.. umO 4 tahun dah reti masak dah.. walaupun kene panjat atas kerusi.. hehehe

  3. Memang best rancangan ni. sya tengok edisi 1 yg lepas memang seronok. smapai ada satu episod tu tersentuh hati dan boleh menitis air mata. Terharu dgn kisah mereka yg kecik2 lagi dh pandai masak.

  4. aku dan mak aku suka tengok cerita ni. hehe..kagum. kagum.

  5. di luar negara selalu ada program realiti yg mengasah bakat kanak-kanak..di tempat kita, terlalu tertumpuh pada bidang hiburan saja, mungkin ada bidang lain, saya kot yang x sedar..:)

  6. tu la lagi power dari masterchef malaysia..

  7. salam..
    jangan terbakar dapur
    sudahlah budak-budak ni
    masak nanti..he he

  8. ala..takde Astro…kalau sy ada Astro mmg sy akan subscribe channel memasak n sukan saje..seronok tgok AFC..rasa mcm nak masak smua yg diorg tunjuk 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge