Kata-kata Terakhir Gaddafi Sebelum Kematiannya

Korang dah tengok tak video di atas. Simpati juga,kan? Orang tua dibuat macam tu oleh anak muda.

Apa kata-kata terakhir Gaddafi sebelum kematiannya?

‘What are you doing? It’s not allowed in Islamic law. What you are doing is forbidden.’What you’re doing is wrong, guys. Do you know what is right or wrong?’

Info lanjut tentang Gaddafi:

Apa yang aku perhatikan:

  • Kuasa marah dan dendam menguasai diri pemberontak Islam dan sanggup menghukum umat Islam lain iaitu Gaddafi tanpa perbicaraan. Sangat kejam. Ini bukan cara Islam.
  • Kuasa Barat  sengaja membangkitkan kemarahan umat Islam Libya menentang pemimpin Islam mereka sendiri.
  • Lepas ni, mungkin kuasa Barat akan kuasai minyak Libya.
  • Kan bagus kalau Libya bersama Palestin menentang Israel daripada bermusuh sesama Islam.

gaddafi-ditembak

Siapalah kita untuk menghukum manusia yang lain tanpa perbicaraan yang adil walaupun dia pernah buat silap.

Apa pandangan korang?

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

INFO: Jika rakan-rakan pembaca berminat untuk belajar langkah demi langkah menjana pendapatan online melalui perniagaan dropship & affiliate dalam bentuk e-commerce untuk pasaran antarabangsa, Tuan Nazrin & Tuan Rashvin ada menyediakan satu panduan lengkap & kursus video tutorial untuk newbie, intermediate dan advanced bagaimana menjana pendapatan sambilan dengan mata wang USD.100% Praktikal.

--> Boleh Klik Sini Untuk Daftar < --

About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

6 thoughts on “Kata-kata Terakhir Gaddafi Sebelum Kematiannya

  1. salah satu pemimpin islam yang berani.. menentang barat dan israel…
    isemas recently posted..GOLD Intraday Technical analysis 2011-10-25My Profile

  2. askar polo says:

    Selepas ni siapa pulak yang dirancang untuk “dibunuh”oleh Amerika laknatullah.Sedarlah wahai org@ Islam akan muslihat Amerika

  3. innalillah…semoga ruh arwah d cucuri rahmat…amin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge