Kata-kata Semangat Sebelum Bekerja!

Bosan juga cuti lama ni.. Terasa nak kerja lah pula. huhu.. actually, hari ini aku nak kongsi lagi kata-kata yang aku jumpa kat Facebook. Menarik. Aku suka.. oops silap.. I LIKE..

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

 

“If You Have A Problem, Face It. Dont Facebook”

Quote Dont Facebook

Haha.. Menarikkan? Yelah, sekarang ni, ramai orang, bila ada masalah, terus post kat Facebook. Betul tak?

Contohnya:

“Bengangnya aku dengan bos aku hari ni”

“Hari ini, aku gagal lesen memandulah pula”

Dan macam-macam lagi.. Facebook  antara salah satu cara untuk meluahkan perasaan. Masalah still boleh diluahkan tapi masalah itu juga perlu diselesaikan . OK. Apa benda aku merepek ni? Mesti sebab esok aku kena kerja dah ni.. hehehe. Busy lagi… Selamat bekerja semua!!

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

2 thoughts on “Kata-kata Semangat Sebelum Bekerja!

  1. Skg ni , ade masalah jea ngadu kat fb. Bukan leh pekdah pun. .
    Aiman Aziz recently posted..Sticker cun ini untuk dijual ye.My Profile

  2. yessss..ramai yg menyalahgunakan fb..klau ye pun sakit hati with someone tu, x perlu lah nk post yg mcm2..itu bkn memulihkn keadaan, malah memburukkan lagi..menuang minyak atas api yg tgh marak..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge