Kata-kata Semangat Sebelum Bekerja!

Bosan juga cuti lama ni.. Terasa nak kerja lah pula. huhu.. actually, hari ini aku nak kongsi lagi kata-kata yang aku jumpa kat Facebook. Menarik. Aku suka.. oops silap.. I LIKE..

 

“If You Have A Problem, Face It. Dont Facebook”

Quote Dont Facebook

Haha.. Menarikkan? Yelah, sekarang ni, ramai orang, bila ada masalah, terus post kat Facebook. Betul tak?

Contohnya:

“Bengangnya aku dengan bos aku hari ni”

“Hari ini, aku gagal lesen memandulah pula”

Dan macam-macam lagi.. Facebook  antara salah satu cara untuk meluahkan perasaan. Masalah still boleh diluahkan tapi masalah itu juga perlu diselesaikan . OK. Apa benda aku merepek ni? Mesti sebab esok aku kena kerja dah ni.. hehehe. Busy lagi… Selamat bekerja semua!!

2 thoughts on “Kata-kata Semangat Sebelum Bekerja!

  1. yessss..ramai yg menyalahgunakan fb..klau ye pun sakit hati with someone tu, x perlu lah nk post yg mcm2..itu bkn memulihkn keadaan, malah memburukkan lagi..menuang minyak atas api yg tgh marak..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge