Kasut Perempuan Highheel Paling Tinggi

Biar betul ada kasut tinggi macam ni? mesti orang yang pakai kasut ni macam penari Balet da.. hehe..

 

high-heel-shoes-balletBut seriously, kasut tinggi ini telah direkabentuk oleh Christian Louboutin, pereka kasut dari France kalau tak silap. Kasut yang cantik dengan ketinggian 8 inci.. kasut high heel ni memang berdasarkan kasut penari balet.

Bagaimanalah kalau kita yang pakai kasut ni? Apa akan jadi? Mungkin kalau aku yang pakai, baru je masukkan kaki, terus tergolek.haha.. Korang plak?

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

4 thoughts on “Kasut Perempuan Highheel Paling Tinggi

  1. Hahaha..mak aiiii mcm mana nak pakai ni jang??hahaha
    Hafizul recently posted..Wordless Wednesday #63 – Cer Teka Siapa SayaMy Profile

  2. macam mustahil je ,,sebb takkan la kaki prempuan tu panjang sgt ..

  3. sangat tinggi kau!! tak berani la nak membahayakan diri sendiri
    sHiLaziZi recently posted..Meng’GUA’….Apa tu??My Profile

  4. ntah, kasut ni mcm bahaya jer utk kaki
    Juan recently posted..Dulu DVD Sekarang Download Video Dahulu….My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge