Kasut Perempuan Highheel Paling Tinggi

Biar betul ada kasut tinggi macam ni? mesti orang yang pakai kasut ni macam penari Balet da.. hehe..

 

high-heel-shoes-balletBut seriously, kasut tinggi ini telah direkabentuk oleh Christian Louboutin, pereka kasut dari France kalau tak silap. Kasut yang cantik dengan ketinggian 8 inci.. kasut high heel ni memang berdasarkan kasut penari balet.

Bagaimanalah kalau kita yang pakai kasut ni? Apa akan jadi? Mungkin kalau aku yang pakai, baru je masukkan kaki, terus tergolek.haha.. Korang plak?

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

INFO: Jika rakan-rakan pembaca berminat untuk belajar langkah demi langkah menjana pendapatan online melalui perniagaan dropship & affiliate dalam bentuk e-commerce untuk pasaran antarabangsa, Tuan Nazrin & Tuan Rashvin ada menyediakan satu panduan lengkap & kursus video tutorial untuk newbie, intermediate dan advanced bagaimana menjana pendapatan sambilan dengan mata wang USD.100% Praktikal.

--> Boleh Klik Sini Untuk Daftar < --

About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

4 thoughts on “Kasut Perempuan Highheel Paling Tinggi

  1. Hahaha..mak aiiii mcm mana nak pakai ni jang??hahaha
    Hafizul recently posted..Wordless Wednesday #63 – Cer Teka Siapa SayaMy Profile

  2. macam mustahil je ,,sebb takkan la kaki prempuan tu panjang sgt ..

  3. sangat tinggi kau!! tak berani la nak membahayakan diri sendiri
    sHiLaziZi recently posted..Meng’GUA’….Apa tu??My Profile

  4. ntah, kasut ni mcm bahaya jer utk kaki
    Juan recently posted..Dulu DVD Sekarang Download Video Dahulu….My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge