Kasut Perempuan Highheel Paling Tinggi

Biar betul ada kasut tinggi macam ni? mesti orang yang pakai kasut ni macam penari Balet da.. hehe..

 

high-heel-shoes-balletBut seriously, kasut tinggi ini telah direkabentuk oleh Christian Louboutin, pereka kasut dari France kalau tak silap. Kasut yang cantik dengan ketinggian 8 inci.. kasut high heel ni memang berdasarkan kasut penari balet.

Bagaimanalah kalau kita yang pakai kasut ni? Apa akan jadi? Mungkin kalau aku yang pakai, baru je masukkan kaki, terus tergolek.haha.. Korang plak?

4 thoughts on “Kasut Perempuan Highheel Paling Tinggi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge