Jom Ramai-ramai ke PC Fair Tawau 2011

Hari ini, aku nak ajak semua rakan blogger Tawau dan pembaca BloggerWanita.com yang berasal dari Tawau, Sabah untuk ramai-ramai kita meriahkan PIKOM PC Fair 2011 yang akan diadakan di Dewan Masyarakat Tawau pada 15 hb hingga 17 hb April 2011 iaitu hujung minggu ini.

PC-Fair-2011-Logo

Sebab aku ni budak Tawau jadi aku tolonglah sampai info ini kepada sahabat-sahabat yang lain yang masih belum tahu tentang program  PC Fair ini.

Korang boleh pilih macam-macam jenis barangan komputer dengan harga yang mungkin lebih murah di PC Fair tersebut. Nasib baik aku tak kerja masa tu, boleh lah aku pergi ke PC Fair tu.. InsyaAllah.

Ingin tahu lebih lanjut, boleh layari laman web rasmi mereka iaitu www.pikom.org.my

[thumb]http://www.pikom.org.my[/thumb]

P/s: Simpan duit dulu, Tulis di kertas apa yang nak dibeli supaya tidak membazir. OK. 🙂 . Daaa…

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

6 thoughts on “Jom Ramai-ramai ke PC Fair Tawau 2011

  1. Wahh.. Bestnye kalau dapat pegi..
    Anitafasha recently posted..Persoalan Tentang Minyak WangiMy Profile

  2. salam ukhuwah dari ibu pejabat.. jumpa blog ni bila search kat google.. syabas kerana rajin menulis blog walaupun sibuk dengan urusan kerja seharian.. doktor pulaks tu..
    Faina recently posted..Kesian Mak AkuMy Profile

    • Salam ukhwah Faina… ini salah satu cara isi masa singkat yang Aya ada… Maklumlah busy kerja… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge