Johnny English Reborn Trailer

Haha.. tengok video trailer je  pun, aku dah rasa lucu gila. Tak sabar nak tengok movie Johnny English Reborn ni, Dulu tengok cerita Johnny English pun sampai 4 kali, sebab lucu sangat. 🙂

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Cuba korang tengok trailer Johnny English Reborn ni:

 

Tak sabar nak tengok movie ni…Akan keluar di pawagam pada 15 September 2011

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge