Johnny English Reborn Trailer

Haha.. tengok video trailer je  pun, aku dah rasa lucu gila. Tak sabar nak tengok movie Johnny English Reborn ni, Dulu tengok cerita Johnny English pun sampai 4 kali, sebab lucu sangat. 🙂

Cuba korang tengok trailer Johnny English Reborn ni:

 

Tak sabar nak tengok movie ni…Akan keluar di pawagam pada 15 September 2011

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

INFO: Jika rakan-rakan pembaca berminat untuk belajar langkah demi langkah menjana pendapatan online melalui perniagaan dropship & affiliate dalam bentuk e-commerce untuk pasaran antarabangsa, Tuan Nazrin & Tuan Rashvin ada menyediakan satu panduan lengkap & kursus video tutorial untuk newbie, intermediate dan advanced bagaimana menjana pendapatan sambilan dengan mata wang USD.100% Praktikal.

--> Boleh Klik Sini Untuk Daftar < --

About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge