Jadual Gaji Kakitangan Awam 2013

Baru je, kakitangan awam dapat gaji semalam, iaitu 23 hb Januari 2013, siap ada bonus setengah bulan gaji lagi. Alhamdulillah. Ramai sangat orang kat shopping complex untuk beli barang keperluan. Aku pun tak lari dari shopping baju ibu-ibu mengandung.hehe. Baju lama dah tak muat dah.huhu.

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Oh ya, biasanya penjawat awam gaji 25 hb Januari kan? Tapi disebabkan hari ini cuti Maulidur Rasul, maka gaji diawalkan. So, kalau sapa-sapa nak tahu bila tarikh gaji kakitangan awam untuk bulan-bulan seterusnya, boleh tengok kat pekeliling dari Akauntan Negara Malaysia kat bawah ini.

Jadual Gaji Kakitangan Awam 2013

Bila kita tahu, jadual gaji kakitangan kerajaan ni, sekurang-kurangnya, kita boleh rancang perbelanjaan sebaik mungkin. Betul tak?

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

2 thoughts on “Jadual Gaji Kakitangan Awam 2013

  1. skrg ni gaji kakitangan awam memang menarik minat pencari kerja 🙂

  2. Senang hendak rancang perbelanjaan. Kalau pekerja swasta belum tentu lagi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge