Jadual Cuti Umum Tahun 2013

Sedar tak sedar, kita dah masuk Tahun 2013, Mesti dah ramai yang buat macam-macam plan untuk tahun ini. Rancangan untuk bercuti, bertunang, berkahwin dan mungkin juga untuk cuti berbulan madu. Hari ini, aku nak kongsi jadual cuti umum atau Hari kelepasan Am Persekutuan dan Negeri untuk Tahun 2013 yang disediakan oleh Bahagian Kabinet, Perlembangan dan Perhubungan antara Kerajaan.

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

 

Kalender Hari Kelepasan Am 2013
Jadual Hari Kelepasan Am Persekutuan 2013

Ini pula jadual cuti umum mengikut negeri masing-masing.

Kalender kelepasan Am Ikut Negeri 2013
Jadual Hari Kelepasan Am Negeri 2013

Untuk Negeri Sabah, Selain cuti umum yang lain, orang di Sabah juga bercuti pada Hari Good Friday pada 29 Mac 2013 dan juga Cuti Pesta Menuai atau Pesta Keamatan pada 30 dan 31 Mei 2013.

Download Jadual: Klik Sini

Selamat Menyambut Tahun Baru 2013 kepada semua…

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

9 thoughts on “Jadual Cuti Umum Tahun 2013

  1. thanks.. boleh prepare holiday awal2
    nfaizh17 recently posted..Guidelines To Find Cheap Clothes And Clothes ShopsMy Profile

  2. awal2 tahun dah tengok cuti tahunan hehe.. prepare nak cuti ke

  3. kalau pesta menuai..dorang buat perayaan macam mana sis.. nanti rajin update pasal tu..hehehe

  4. terima kasih atas info….

  5. Salam,

    We was looking for something like this and found it here. Thanks. 🙂
    Ipoh Happenings recently posted..Pusat Transformasi Bandar (UTC) Perak in the making. Super Kinta no more!My Profile

  6. thx update calendar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge