Iklan Minuman Tin dan Bayi Nakal yang Kreatif

Comel pula aku rasa iklan ini. Bayi tu tak nak keluar dari kandungan ibunya, siap nak kena rasuah lagi dengan minuman tin. Hehe…

Jom layan video YouTube ni:

Kreatif?
P/s: Kalo aku tengah bagi bersalin pesakitku dan ada bayi macam ni, kot-kot aku yang pengsan..hahaha..

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

INFO: Jika rakan-rakan pembaca berminat untuk belajar langkah demi langkah menjana pendapatan online melalui perniagaan dropship & affiliate dalam bentuk e-commerce untuk pasaran antarabangsa, Tuan Nazrin & Tuan Rashvin ada menyediakan satu panduan lengkap & kursus video tutorial untuk newbie, intermediate dan advanced bagaimana menjana pendapatan sambilan dengan mata wang USD.100% Praktikal.

--> Boleh Klik Sini Untuk Daftar < --

About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

One thought on “Iklan Minuman Tin dan Bayi Nakal yang Kreatif

  1. hahaha…lawak giler baby ni
    Pezol Stylez recently posted..AYAM BETINA JADI IBU SALAH ERAM TELUR ITIKMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge