Ibu Menikam Anaknya Sebanyak 40 Kali

gambar pisau

Seorang ibu, Shyama Ali, 36 tahun sanggup menikam anaknya sebanyak 40 kali dan mengorek keluar hati anaknya yang berusia 4 tahun.. Shayma Ali sanggup berbuat demikian kerana percaya ia sebagai proses korban kepada Tuhan.

Apa yang sedihnya.. Shayma Ali adalah seorang Muslim yang tinggal di Timur London.

Beliau percaya anak kecilnya itu telah dimasuki jin dan tujuannya menikam anaknya adalah untuk menghapuskan kuasa jahat tersebut. Ketika menikam anaknya ini, ayat Quran dipasangkan.

Wanita ini dipercayai mengidap penyakit mental yang dikenali sebagai Acute Transient Phsychosis. Beliau memberitahu suaminya sebelum kejadian tersebut, terdapat satu suara berbisik kepada dia, ” Jika kamu sayangkan Allah, Kamu perlu korbankan anak kamu” . Dia telah mencekik anaknya terlebih dahulu sebelum menikam beberapa kali.

Kesian juga bila tahu tentang kisah ni.. Nak salahkan wanita ni pun susah gak sebab memang dah ada penyakit. Apa  komen korang?

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

INFO: Jika rakan-rakan pembaca berminat untuk belajar langkah demi langkah menjana pendapatan online melalui perniagaan dropship & affiliate dalam bentuk e-commerce untuk pasaran antarabangsa, Tuan Nazrin & Tuan Rashvin ada menyediakan satu panduan lengkap & kursus video tutorial untuk newbie, intermediate dan advanced bagaimana menjana pendapatan sambilan dengan mata wang USD.100% Praktikal.

--> Boleh Klik Sini Untuk Daftar < --

About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

6 thoughts on “Ibu Menikam Anaknya Sebanyak 40 Kali

  1. Lebih Kejam dari binatang ……. I hate this

  2. sian nya budak tu.. tp mak dy ada penyakit.. pa bleh wat kan.. hmm..

  3. kejam nian tuh ibu
    vacuum recently posted..Kandungan Gizi Buah NangkaMy Profile

  4. Nah bagi para ibu kalau ada bisikan seperti itu yakinlah bahwa itu bisikan syetan
    vacuum recently posted..Bisnis SambalMy Profile

  5. emm..40x? gila la..tak sayang anak ker??
    ohcikgu recently posted..5,000 mahasiswa UPSI berdemo tuntut jaminan yang sama dengan penempatan GSTTMy Profile

  6. Kesian juga. Napa dia tak bawak g sepital? Kalau da tau ada sakit camtu elok si suami jgn biarkan dia jaga anak. Dah jadi camtu kan susah
    Cikgu Hairul recently posted..Layakkah Kita Dikenakan Zakat Pendapatan?My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge