Google PageRank Terbaru: BloggerWanita.com Dah PR3

Alhamdulillah.. Terima kasih Pakcik Google.. sebab hadiahkan BloggerWanita.com PageRank 3 selepas setahun lebih berada di kawasannya. Hehe..

pagerank-bloggerwanita-com

Terima kasih kepada Google dan semua Readers BloggerWanita.com .. 🙂

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

INFO: Jika rakan-rakan pembaca berminat untuk belajar langkah demi langkah menjana pendapatan online melalui perniagaan dropship & affiliate dalam bentuk e-commerce untuk pasaran antarabangsa, Tuan Nazrin & Tuan Rashvin ada menyediakan satu panduan lengkap & kursus video tutorial untuk newbie, intermediate dan advanced bagaimana menjana pendapatan sambilan dengan mata wang USD.100% Praktikal.

--> Boleh Klik Sini Untuk Daftar < --

About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

28 thoughts on “Google PageRank Terbaru: BloggerWanita.com Dah PR3

  1. wahh..tahniah. tahniah..PR3 tu..

  2. Tahniah sebab dapt blog rank3.
    oldtrafford recently posted..Norshahrul mahu gegar gawang Arsenal dan LiverpoolMy Profile

  3. Selamat ya ,,,tak mudah untuk mempertahankan blog kita menjadi PR yg berkualitas,,,
    yonobae recently posted..Importance of Building Product ImageMy Profile

  4. habis PR 3 terus ke PR 4 ya aya,,,
    rojas recently posted..Three charming islandMy Profile

  5. Tahniah… kekalkan prestasi. Pada saya cabarannya ialah bgmana nak mengekalkan momentum.

  6. Tahniah la yer…semoga menjadi semangat untuk terus berblog.
    dinsblog recently posted..Saham IPO Bumi Armada dibukaMy Profile

  7. waduh i’m going down 1 level ,, hik hik ,,, oh google
    tjang recently posted..After Graduation: What Next?My Profile

  8. congratulation …. PR increase
    tjang recently posted..Thinking and Feeling is a Patterns to Achieving SuccessMy Profile

  9. selamat ya atas kenaikan pr ….

  10. tahniah,kak.boleh naik lagi ni 🙂
    nest target, PR4
    Pacifista – X recently posted..Insentif Tunai Untuk Trafik @ DenaihatiMy Profile

  11. tahniah doctor aya. saya baru PR 2 . domain 6 bulan . 🙂
    Cikgu Syahir recently posted..NASIB 98 KERETA MEWAH CURI DITEMUIMy Profile

  12. hebat!! sy bru dpt PR2..las time cek 0 lg..hehe..tahniah Dr
    Que recently posted..Jadual Kejohanan Copa America Argentina Julai 2011 | Live @ Astro SupersportMy Profile

  13. salam..
    tahniah..
    sama lah kita
    🙂
    zulkbo recently posted..Aku Seorang Blogger : Nak Rasa Juga Bagaimana Pakai SARJANMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge