Google PageRank 2011 Telah Di Update

Petang semua rakan blogger. Just nak kongsi kat semua, yang Google PageRank 2011 telah dikemaskini bulan Jun ini. Macam mana cara mudah nak check PageRank blog kita. Senang je.

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

[thumb]http://www.prchecker.info[/thumb]

  • Korang masukkan je alamat URL blog korang dan Anti-Bot code macam contoh screenshot di bawah:

Cara Mudah Check Google Pagerank blog Anda

 

  • Lastly, Klik Verify Now
  • Mudah je kan? Ramai blogger yang dah dapat PR2, PR 3 dan PR4. Tahniah..

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

6 thoughts on “Google PageRank 2011 Telah Di Update

  1. salam..
    ermmm..ada banyak
    lagi widget macammana
    nak periksa,tapi yang ini
    yang selalu orang pakai
    🙂
    zulkbo recently posted..Wordless Wednesday : Bagaimana Rasanya Tahi Cicak?My Profile

  2. NAK CUBA LAA…TERIMA KASIH AYA…^_^
    Ayie Abas recently posted..RABU KELU #0 ~ Mother PalestineMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge