Gempar! Rumah Mawi Dirompak

Mesti Mawi dan Ekin agak trauma selepas rumah banglo mereka di Bandar Baru Bangi dirompak pukul 400 pagi tadi. Alhamdulillah, dikatakan semua mereka selamat, cuma Mawi kerugian hampir RM10000. Nasib baiklah takda yang cedera.

Harap-harap mereka sekeluarga lebih tabah dan lebih berhati-hati. Sekarang ni, semua orang nak cari jalan senang je dapat duit.

Duit hilang boleh dicari ganti, kalau nyawa, bagaimana?

Rumah banglo Mawi memang cantik, gambar di bawah ini aku dapat dari Manggaonline.

Rumah banglo Mawi dan Ekin di Bangi - ruang tamu

Rumah Banglo Mawi dan Ekin di Bangi

Rumah Banglo Mawi dan Ekin di Bangi

-Lepas ni, Mawi dan Ekin kena ada security guard da rasanya-

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

INFO: Jika rakan-rakan pembaca berminat untuk belajar langkah demi langkah menjana pendapatan online melalui perniagaan dropship & affiliate dalam bentuk e-commerce untuk pasaran antarabangsa, Tuan Nazrin & Tuan Rashvin ada menyediakan satu panduan lengkap & kursus video tutorial untuk newbie, intermediate dan advanced bagaimana menjana pendapatan sambilan dengan mata wang USD.100% Praktikal.

--> Boleh Klik Sini Untuk Daftar < --

About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

12 thoughts on “Gempar! Rumah Mawi Dirompak

  1. perghhhh…dlm umh ada snooker siot..best lah
    Pezol Stylez recently posted..AKU SELALU SKODENG BLOG HEBAT INIMy Profile

  2. satu kecuaian mawi yang saya perasan ialah, tingkap tak dipasang grill..rsnya grill tu sgt penting untuk setaip rumah
    shoutvoc recently posted..Adakah Kita Pernah Lalui Semua ni?My Profile

  3. Syukurlah keluarga Mawi, isterinya dan anak tak cedera. Ada hikmah kejadian ini..moga Mawi World lebih hati2 selepas kejadian itu.
    Etuza recently posted..JADUAL WAKTU PEPERIKSAAN UJIAN PENCAPAIAN SEKOLAH RENDAH 2012My Profile

  4. huhuh..kena rompak plakk..
    titan recently posted..Komisen ke 15 dari InnityMy Profile

  5. wah..rmah mawi ada snooker la..beznya..erm..kesian kat mawi kan..dah la istri dia baru ja ngandung..msti trauma..
    Naziman recently posted..Cara betulkan skrin terbalik di laptopMy Profile

  6. pasni kena buat rumah kecik-kecik je…takut nak buat rumah besar kalau camni….
    ainun recently posted..Selamat Tinggal NuffnangMy Profile

  7. Saya simpati musibah yang berlaku kepada pasangan Mawi dan Ekin. Mereka baru sahaja menyambut kelahiran anak sulung mereka. Harap Mawi sekeluarga tidak diapa-apakan. 🙁
    akubiomed recently posted..Bantu saya cadang untuk masakan ikan SalmonMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge