Ganjaran Wang Tunai RM5000 dari BloggerWanita.com

Assalamualaikum dan Salam 1 Blogger..

Rakan blogger nak tak dapatkan wang tunai dari BloggerWanita.com berjumlah RM5000. Jumlah wang yang banyak ni. Dah dekat gaji seorang doktor da. 🙂

Ganjaran Wang Tunai RM5000 untuk Blogger
Banner ni Aya reka sendiri.. Cantik tak? Oklah kan…

Sebenarnya BloggerWanita.com akan menganjurkan satu program yang menawarkan ganjaran berbentuk wang tunai kepada blogger-blogger yang berminat. Program ni sangat mudah. Semudah ABC..Aku Blogger Comot . 🙂

Wang RM5000 adalah sumbangan ikhlas dariku untuk rakan blogger dan pembaca BloggerWanita.com selama ini. Ini adalah program buat duit dengan blogging dari BloggerWanita.com. Hidupkan Untuk Memberi ….

Apakah program tu?
Sabar-sabar ye..Aya akan umumkan pada 20hb Mac 2012 sempena ulang tahun ke-2 BloggerWanita Dot Com. Ini baru nak iklankan..

” Laa.. Buat suspens je”

Sapa-sapa yang berminat, selalu singgah ke sini untuk dapat info terkini program lumayan ni. Mungkin boleh follow Twitter @ Facebook BloggerWanita.com supaya tak terlepas peluang ini. Sebabnya hanya 100 orang blogger akan terpilih. Berminat ke? ^__^

 

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

INFO: Jika rakan-rakan pembaca berminat untuk belajar langkah demi langkah menjana pendapatan online melalui perniagaan dropship & affiliate dalam bentuk e-commerce untuk pasaran antarabangsa, Tuan Nazrin & Tuan Rashvin ada menyediakan satu panduan lengkap & kursus video tutorial untuk newbie, intermediate dan advanced bagaimana menjana pendapatan sambilan dengan mata wang USD.100% Praktikal.

--> Boleh Klik Sini Untuk Daftar < --

About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

41 thoughts on “Ganjaran Wang Tunai RM5000 dari BloggerWanita.com

  1. […] under Blogger, Wang Tunai250 Assalamualaikum dan Salam 1 Blogger..Seperti yang dijanjikan, Ganjaran Wang Tunai RM5000 untuk Blogger dari BloggerWanita.com sempena ulang tahun ke-2 BloggerWanita.com. Program ini mudah sahaja.Apa […]

  2. assalam bloger. semakin hari ribuan bloger baru muncul sebagai isyarat kepada kemeriahan persada laman sesawang warga malaysia…tahniah
    zaini zaa recently posted..Selamat Hadir 2012My Profile

  3. cantik banner tu.. pandai gak aya design.. 🙂
    Farish Ishak recently posted..Lelaki KacakMy Profile

  4. Nak join, jangan lupa pilih saya 🙂
    Ahmad Hati recently posted..Ganjaran Wang Tunai RM5000 dari BloggerWanita.comMy Profile

  5. Salam..bagus jugak idea kak ayu ni..mmg tertarik dgn tawaran hangat ni..sekadar ingin mencuba nasib..insyaallah
    honey recently posted..SALE!!SALE!SALE! NEW STOCK!!!My Profile

  6. Terbaik….Harap dapat menang
    kohshelan recently posted..Join Now [ Limited offer]My Profile

  7. […] Wang Tunai RM5000 untuk Blogger oleh BloggerWanita.BloggerWanita bercadang untuk memberi Ganjaran Wang Tunai RM5000 untuk Blogger dari BloggerWanita.com sempena ulang tahun ke-2 BloggerWanita.com. Program ini mudah sahaja.Apa […]

  8. zulkbo
    Okey..thanks you tak perasan email yang masuk zulkbo recently posted..Daftar Pemilih Induk Tahun (DPT) 2010-2011 Digunakan Untuk PRU13

    saya tunggu email Gmail
    Aya hantar Yahoo..dah lama
    tak masuk sana byk spam 🙂
    apa pun terima kasih sekali
    lagi..moga anda selalu diberkati
    dengan murah rezeki
    zulkbo recently posted..Daftar Pemilih Induk Tahun (DPT) 2010-2011 Digunakan Untuk PRU13My Profile

  9. Mencuba nasib jika ada rezeki….
    malarang_kak recently posted..Wang Tunai RM5000 untuk BloggerMy Profile

  10. hidupkan untuk memberi memberi kesan yang amat baik dikalangan blogger melayu
    ainun recently posted..Wang Tunai RM5000 untuk BloggerMy Profile

  11. Sangat2 berminat dan dah join pun…cuma tunggu kelulusan dr admin jerr…hehehe
    yas recently posted..WANG TUNAI RM5000 UNTUK BLOGGERMy Profile

  12. manerik ni Aya… tp macammana ye? 😉
    Ummi Hanie recently posted..Annisa’ program baru di TV Al-HijrahMy Profile

  13. wah nampak menarik tapi, malas nk join kontest ni…sebab susah nk menang hehe… *tak join lagi tapi dah kecewa* haha
    Luqman Hakim recently posted..Video Fabrice Muamba Kena Serangan JantungMy Profile

  14. assalamualaikum

    besar tawaran dia.. projek ini sama macam yang bro framestone tu buat ke?
    sabree hussin recently posted..Kriteria Penting Dalam Menilai Peluang Perniagaan Secara SambilanMy Profile

  15. Besar ganjaran RM5k buatkan saya pun tergoda. Jangan lupa linkungan radar ke saya yer. 🙂
    akubiomed recently posted..Pesta Buku Kelantan 2012 kembali lagiMy Profile

  16. Salam Aya..
    wow..dunia blogger semakin
    hangat dengan tawaran wang
    sebegini..Good Luck Sis..
    sure saya akan join nanti 🙂

    PS#dah email hari tu no acc maybank
    saya di ruangan contact anda 🙂
    zulkbo recently posted..Ole-Ole Dari Miecyber : Buku Soal Jawab Ustaz Azhar IdrusMy Profile

  17. Blogger baru macam saya ni boleh ke tidak join, jangan2 tak lepas syarat hehe.Apapun contest ini memang menarik
    Lawrence Vision recently posted..Plugin Untuk Elak SpamMy Profile

  18. Fuhhh.. hadiah 5k utk sorang pemenang ke?
    Azyani recently posted..Lelaki Kacak – Lelaki Boleh Menjadi Kacak Apabila…My Profile

  19. Erm, peluang dapatkan duit datang… Kita tunggu esok tengok macam mana…
    Fahmi Raazali recently posted..Jaga Tutur Bicara Apabila BerbicaraMy Profile

  20. RM5K, Cool. Hadiah top commentator kat JBCool pun tak banyak macam tu.
    JBCool recently posted..JBCool 2012 Contest #1: Cool T-Shirts To Be WonMy Profile

  21. […] nak buat duit melalui blog. Ada BANYAKKK cara. Tapi salah satu cara yang aku suka adalah dengan memenangi contest, cabaran seo, intensif tunai atau giveaway yang menawarkan wang tunai. Hadiah lain tu aku tak […]

  22. ok. berminat..fuhh..5k. baru dapat bonus kerr? hehe..
    titan recently posted..Komisen kedua dari BuatCoklat.comMy Profile

  23. wow… kejutan rupanya… tak sabar nehhh
    yangbaik recently posted..Berikan 3 manfaat kepada manusia sejagatMy Profile

  24. menraik ni..insyaAllah kalau ada kelapangan akan join..
    bardboo recently posted..My Pinky MomentsMy Profile

  25. nak turut serta boleh 😛
    caenz recently posted..Keputusan Final & Video Penuh Raja Lawak 6My Profile

  26. salam. 1at time singgah sini, terus terbaca pasal hadiah RM5000. pergh… ini lagi banyak dari BR1M
    wandisini recently posted..Golongan Muda Masa Depan NegaraMy Profile

  27. terbaiklah aya, ni yg rasa nk join nih, hehe

  28. wah best nya. nak3.

  29. ala,ni mesti utk blogger wanita je kan?huk3….
    eyriqazz recently posted..Tidak Beretika : Cilok Gambar Tanpa KebenaranMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge