Wordless Wednesday #5 – Gambar Telur Ayam Kembar, Comel Tak?

Gambar Telur Ayam Kembar

Wordless Wednesday – Blogger akan letak gambar di blog tanpa penjelasan mengenainya

Jika suka post ini, klik mana-mana butang di bawah ni:

Incoming search terms:

23 thoughts on “Wordless Wednesday #5 – Gambar Telur Ayam Kembar, Comel Tak?

  1. Lucu juga bentuk telur ayamnya, hampir menyerupai bentuk cinta tu kuning telur-nya…

  2. comel lahhhhh….hehe..susah nak dapat ni kan..
    Hafizul recently posted..4 Idea Sambutan Ulangtahun PerkahwinanMy Profile

  3. haha , kembar ?? macam pelik je. hehe
    Wana wazm recently posted..Terkini! Statistik Bacaan Jerebu Di Seluruh MalaysiaMy Profile (dofollow)

  4. selalu juga kalau nak masak tlur, jumpa telur kembar macam tu.. =)
    Mimie Najib recently posted..Ikan Bilis Goreng KicapMy Profile (dofollow)

  5. Wahh. lawa. tapi bila tengok lama lama macam pelik pulok. hehe :D
    Anis recently posted..Happy Birthday To Me ^_^My Profile (dofollow)

  6. Kalau di eram dpt 2 ekor anak ayam!

  7. saya pernah keje di satu tempat, semua telur ayam dalamnya ada dua kuning telur
    Juan recently posted..Daftar dan Promosikan Malaysia Online Micro Jobs – assignworks.comMy Profile (dofollow)

  8. alololo, comeynya, macambentuk hati xjadi pulak haha
    Shasha recently posted..Kerja sudah siapMy Profile (dofollow)

  9. 1st time tengok telur ayam macam tu

  10. Jarang-jarang berlaku fenomena seperti ini.
    akubiomed recently posted..LIVE LIFE LARGE LG’s blogger event di LG FiestaMy Profile (dofollow)

  11. telur ayam kembar ke tu..aya? :)
    Ayie Abas recently posted..Mustang Wanted : Melawan Graviti Dan GayatMy Profile (dofollow)

  12. kuningnya kembar dua ke…kalau menetas boleh kembar siam agaknya ye..
    Denaihati recently posted..LG Fiesta – Gabungan Smart TV dan Sistem Home TheaterMy Profile

  13. hoho..camana leh dapat tu..
    titan recently posted..Gua dah bayar, lu dah dapat lom?My Profile (dofollow)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge