Gambar Obama Diganggu Lalat Ketika Berucap

Lucu gak baca berita ni kat Kosmo, pasal Presiden Amerika, Obama, kena ganggu lalat ketika berucap di sebuah bilik di White House. Hehe.

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Lalat tu dikatakan berterbangan berdekatan dengan Barack Obama dan hinggap sekejap di dahi beliau.

Barack Obama diganggu lalat ketika berucap
Betul-betul kat dahi obama.. Ini lalat VIP ni, lalat White House.. Hehe

Agak-agak koranglah, kenapalah lalat tu kacau Obama? disuruh berhenti berucap kot.. Hehe..

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

12 thoughts on “Gambar Obama Diganggu Lalat Ketika Berucap

  1. ini betul2 ataupun edit ni..hehe
    Hafizul recently posted..4 Idea Sambutan Ulangtahun PerkahwinanMy Profile

  2. kahkahkah , lawak ! kalau sya ade kat situ , sya tepuk je dahi dia ..

  3. kesian plak tengok. mesti malu bila gambar tersbar macam tu. nak buat macam mna bila dah jadi terkenal ni kan? huhu
    Hiburan recently posted..Apa Hukum Hisap Shisha?My Profile

  4. aik…? bahaya klu masuk ke dalam lubang telinga..

    mana tau jadi mcm namrud… 😛
    Ayie Abas recently posted..Kenangan Zaman Persekolahan DakuMy Profile

  5. boleh tahan jugak lalat tu. siap masuk kamera lagi. Ngam ‘landing’ di kepala Obama.

  6. Nasib baik tidak terjadi tahi lalat. 🙂
    akubiomed recently posted..Corat coret Sepetang Bersama Blogger #SBB2013My Profile

  7. tu lalat lalalala

  8. tak mandilah tu… he he he. lalat tu dah lah besor, gemuk lak tu, mesti pasal makanan kat dalam white house tu..
    Mama Murai recently posted..Bagai meludah ke langitMy Profile

  9. hahaha lalat white house. suka istilah ni 🙂
    Amirez recently posted..10 Blogger Terbaik MalaysiaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge