Gambar Menarik Perkembangan Rahim Ibu Mengandung

Assalamualaikum semua, hari ini, aku sekadar nak kongsi satu gambar yang menarik tentang pembesaran dan perkembangan rahim seorang ibu dari usia kandungan 6 minggu sehinggalah 40 minggu. Sungguh kreatif orang yang ambil gambar ni.

Gambar Pembesaran Rahim Ibu Hamil

Sekarang kandunganku di 32 minggu, korang pula bagaimana?

Jika suka post ini, klik mana-mana butang di bawah ni:

Incoming search terms:

About Aya Norbayah
Founder & Author : Aya Norbayah I'm Aya. I am a blogger since 2010. I'm really interested in blogging, internet business and marketing, SEO and also social media marketing. Currently, I'm also a Shaklee Independent Distributor [ID: 1100312].

16 thoughts on “Gambar Menarik Perkembangan Rahim Ibu Mengandung

  1. Boleh lagi pakai suar jeans… Muat lagi ye pinggang..

    PakarNiaga.com (AMIN) recently posted..PROMOSI RAYA | KUPON DISKAUN 10%My Profile

  2. seksa nya mak saya masa mengandung kan sy :’)

  3. Menarik…semoga kandungan Aya sihat dan kelahiran nanti dipermudahkan…Amiin…:)
    Peaches recently posted..11 Perkara Perlu Tahu Tentang Demam PelentongMy Profile

  4. kalau buat video, confirm smart :D

  5. hubby kita ckp pmpuan mngandung tu seksi..hihi

  6. Kreatif kan.. Patutnya rambut xyah potong.. Boleh tngok semakin rambut panjang semakin perut boolat.. Btw video pon ada ka.. :-)
    Mr Doctor recently posted..10 Benda Yang Sebenarnya Lebih Kotor Dari Tandas Anda!My Profile

  7. ini dapat menjadi inspirasi yang cukup baik bagi para calon ibu,,

  8. Sangat kreatif. huuuuuu. saya lambat lagi, baru umo 16. hehehehe :D
    Anis recently posted..Tips Mengawal Nafsu MakanMy Profile

  9. Musim mengandung ni dah lama berlalu bagi kak. Tapi pengalamannya memang x dpt dilupakan :)
    teratai recently posted..Kacang Panjang Goreng Sos TiramMy Profile

  10. wow…

    kreatif lar…

    indahnya ciptaan Allah…
    nazerin recently posted..31 pengikut ‘TUHAN HARUN’ ditahanMy Profile

  11. kretif dan indahnya ciptaan tuhan..

    moga 1 hari nanti diizinkan Allah untuk merasa semua ni..
    Mimie Najib recently posted..SAPA BOLEH TOLONG SAYA?My Profile

  12. wahh , memang kreatif pun! menarik.
    Wana wazm recently posted.."GA Demam ABPH By Wana"My Profile

  13. salam aya.. :)

    bermula dengan perut yg kempis sampai la begitu ‘memboyot’ tapi akhirnya kembali kempis…hehe :P
    Ayie Abas recently posted..WEEEHU! FINALE GA PGGP & DAKU AMATMy Profile (dofollow)

  14. Ide kreatif yang boleh diabadikan. Kalau nak ambil perubahan fizikal kena tenggu isteri mengandung lagi gamaknya. :-)
    akubiomed recently posted..Pemanggang ajaib k-popMy Profile (dofollow)

  15. Tak terfikir pulak nak ambil gambar macam ni masa isteri mengandung dulu..
    Hairul Azni recently posted..8 Koleksi Menarik Seni CinemagraphsMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge