Gambar Kad Pengenalan dan Gambar Facebook

Monday Blues…

Rakan sekerja selalu cakap ” Hari ni, mood Monday Blues” ..

Ha, Macam inilah setiap hari Isnin, macam malas-malas je nak kerja kan?
Biasalah, kalau dah bercuti hujung minggu, macam tulah dirasakan bila dah kerja semula.

Okey, kita jangan malas-malas ye, niat kena ikhlas bekerja dan niat kerana Allah. Nak dapat keberkatanNya mencari rezeki. Betul tak?

Sapa-sapa yang stress bekerja tu, saja je nak kongsi gambar yang comel dan lawak ni supaya boleh santai sikit. Kita kena bergembira dan jangan selalu bermasam muka, nanti cepat tua. Hehe.

Comel tak gambar kucing kat bawah ini?

Gambar IC dan Gambar Facebook

Sila tengok kad pengenalan masing-masing dan bandingkan dengan gambar yang bermacam-macam posing kat Facebook tu? Ada tak sama macam gambar kucing kat atas ni?

Gambar IC skema giler… kihkihkih

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

INFO: Jika rakan-rakan pembaca berminat untuk belajar langkah demi langkah menjana pendapatan online melalui perniagaan dropship & affiliate dalam bentuk e-commerce untuk pasaran antarabangsa, Tuan Nazrin & Tuan Rashvin ada menyediakan satu panduan lengkap & kursus video tutorial untuk newbie, intermediate dan advanced bagaimana menjana pendapatan sambilan dengan mata wang USD.100% Praktikal.

--> Boleh Klik Sini Untuk Daftar < --

About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

18 thoughts on “Gambar Kad Pengenalan dan Gambar Facebook

  1. Hihihii comelnya kucin tu… Kucin pun dah ada IC…

    Ikhlas,

    AMIN JOHAR
    (Pendaftar Domain)
    PAKAR NIAGA
    PakarNiaga.com (AMIN) recently posted..TEKNIK SEO | KATA-KUNCI ITU DUITMy Profile

  2. […] memakai baju blazer ke, tali leher ke atau apa-apa gambar yang profesional. Jangan pula letak gambar kad pengenalan, itu gambar umur 12 tahun tu. Hehe2. Letak gambar yang comel, cantik dan hensem belaka.Jangan pula […]

  3. awlolol, comey je kucing tuh hihi

  4. IC orang lain serius sangat. ic saya terlalu senyum. nie semua pakcik jpn tu punya pasal. huhuhuhu >.<
    Anis recently posted..Segment Follow Mollow Dan MenangMy Profile

  5. esok pergi upgrade , xsanggup tengok gambar huduh .,

  6. Ingat hendak upgrade Mykad terbaru. 🙂
    akubiomed recently posted..Tips blog Famous tak terkalah terbongkar dari BudieyMy Profile

  7. hoho , gambar ic x tukar lagi. yg drjah 6 punyaa. haha
    Wana wazm recently posted..Cerita Pedoman : Ku Sangka Orang Gila…My Profile

  8. kalau saya suka letak gmbar fb berpaling muka…macam gmbar profile blog juga…tp gmbar ic xleh..klau blh dh buat dh..hehe
    Mimie Najib recently posted..Saya Hanya Seorang Pembantu TadbirMy Profile

  9. huhu..x sama oo..pas nie nak tukar posing mcm tu ble ke..ngeh3…

  10. kucing tu comel la..pandai posing.. hehe

  11. paling benci tengok gambar IC ..esok nak pergi tukar ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge