(Gambar): Jutawan Bola Sepak Safee Sali Bercerai dengan Isteri

Terbaca kat Berita Harian, Safee Sali, bintang bola sepak telah bercerai. Kenapa?

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

SHAH ALAM: Bintang bola sepak negara, Safee Sali, bercerai talak satu dengan isterinya, Sabarina Yusof, di sini hari ini.

Safee melafazkan talak di hadapan Hakim Syarie Fouzi Mokhtar dalam satu prosiding tertutup di Mahkamah Tinggi Syariah Shah Alam.

Gambar Safee Sali bersama isterinya, Sabarina Yusof

Simpati juga bila ada kes-kes bercerai ni, tapi aku yakin mereka ada sebab masing-masing. Dikatakan, Safee Sali dan isterinya, Sabarina Yusof bercerai secara baik. Hak penjagaan dua anak mereka adalah di bawah jagaan isterinya.

Info: Safee Sali telah memperbaharui kontrak dua tahun bernilai RM2 juta dengan kelab Liga Super Indonesia, Pelita Jaya FC.

Safee Sali Bersama Pelita Jaya, Indonesia

Apa-apa pun, harap kedua-dua tabah dengan takdir Tuhan. Setiap berlaku ada hikmahnya.

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

23 thoughts on “(Gambar): Jutawan Bola Sepak Safee Sali Bercerai dengan Isteri

  1. sangat disayangkan apabila sampai harus berpisah, mudah2an ini juga jalan terbaik bagi keduanya,,
    nobay recently posted..Best 5 places to vacation in Phuket, ThailandMy Profile

  2. kalu itu yg terbaek..terima je la

  3. baru kenal safee ali ni siapa. sebelum ni banyak baca safee sali bercerai tapi tak tahu dia ni pemain bola sepak. saya tak minat bola sepak kan. huhu
    Naziman recently posted..Promosi Celcom banyak menipu dan tak kacak Part 1My Profile

  4. haiya..macam mana boleh jadi ini macam..
    titan recently posted..Gua bukan Pakar Zakar..My Profile

  5. dah takde jodoh nampaknya mereka
    kimmie recently posted..Wordless Wednesday 23 – KesanMy Profile

  6. Harap2 Safee bersabar dengan dugaan ini…
    Mrs Beauty recently posted..Lose Body Fat Fast With These Healthy Snacks for Weight LossMy Profile

  7. mcm2 la skrg ni kan..aiyok
    Pezol Stylez recently posted..AKU SELALU SKODENG BLOG HEBAT INIMy Profile

  8. Jika itu sahaja jalan terbaik untuk mereka, kita sama2 mendokan mereka bahagia dengan keputusan tersebut. Walaupun telah bercerai, diharap anak2 tidak diabaikan…
    noorsyamsul recently posted..SEORANG LAGI DISAHKAN MAUT DI HATYAI!My Profile

  9. sedih bila dengar kes bercerai..

  10. semuanya dugaan. hanya mereka berdua yang tahu perkara sebenar. moga mereka bersatu kembali jika itu yang terbaik. cian budak2 tu
    Sya Isya recently posted..GAMBAR GUBAHAN HANTARAN PERKAHWINAN AZZA ELITE & AZLAN ZULAILYMy Profile

  11. […] Terkejut dengar berita Safee Sali bercerai talak 1. Kesian kat anak-anak mereka. Tapi tulah, hanya mereka berdua je tahu apa masalah yang […]

  12. munkin ini penyelesaian terbaik kepada masalah mereka
    wandisini recently posted..Lelaki Nigeria Mati Selepas MencabulMy Profile

  13. […] Terkejut dengar berita Safee Sali bercerai talak 1. Kesian kat anak-anak mereka. Tapi tulah, hanya mereka berdua je tahu apa masalah yang […]

  14. Harap kedua-dua mereka bersabar dengan apa yg terjadi….semoga dapat kembali spt biasa demi anak2 yg tersayang
    yas recently posted..SAFEE SALI AKHIRNYA BERCERAI TALAK SATUMy Profile

  15. jodoh dan ajal maut semuanya kehendak Allah
    Blog Sensasi recently posted..Blog Pilihan Minggu Ini(59) – mialiana.comMy Profile

  16. salam..
    bila Allah dah tulis jodoh mereka
    hanya sampai di situ maka begitulah
    akhirnya..semoga mereka berdua tabah
    mengharunginya..walau berpisah..harapan
    anak-anak tidak di abaikan..
    zulkbo recently posted..Jangan Jadi 4 Golongan Lelaki Yang Bersama Wanitanya Di NerakaMy Profile

  17. Semoga mereka kembali bersatu.. Jom doakan mereka.

  18. Sedih perkara ini berlaku hanya Safee Sali dan bekas isteri sahaja yang tahu masalah melanda diantara mereka berdua.
    akubiomed recently posted..Batman Brazil wujud di Brazil bukan lawak April FoolMy Profile

  19. sian anak-anak…kan bagus safie sali tak hijrah ke indonesia..sekurang-kurangnya terbaik bagi anak mereka..
    segalabenda recently posted..Prestasi Segalabenda.comMy Profile

  20. kcian kat ank2 diorg..
    syu90 recently posted..sakit kepalaMy Profile

  21. pernah dengar Safee ada skandal kat Indon, tapi tak tau la betul ke tak… 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge