Gambar Anak Sulung Zahiril Dan Shera, Bulatnya Mata!

Alala.. Comelnya muka bayi ini.

Bayi ini adalah gambar anak Zahiril Adzim dan isterinya Shera Aiyob. Anak pelakon Malaysia. Dia adalah anak sulung mereka yang dilahirkan secara normal di Hospital Ampang Puteri pada 19 Jun yang lepas.

Siapa nama anak Zahiril dan Shera? Buat masa ini, nama anak sulung mereka masih belum dapat ditentukan.

Gambar anak Zahiril Adzim dan isterinya, Shera Aiyob

Gambar Anak Zahiril Adzim dan Shera Aiyob
Bulatnya matanya.. Cute

Eeerrmm,  mata memanglah bulat, takkan segitiga kot.. Hehe

Tahniah! Seronokkan dapat bayi kecil?

 

 

Jika suka post ini, klik mana-mana butang di bawah ni:

Incoming search terms:

17 thoughts on “Gambar Anak Sulung Zahiril Dan Shera, Bulatnya Mata!

  1. semoga mereka kekal bahagia :3
    shasha yacob recently posted..Qiamullail Dan Amalan Menghidupkan Malam Nisfu SyaabanMy Profile (dofollow)

  2. suami comel isteri kiut..memang anak pun jadi putih gebu lahh..emmm
    Hafizul recently posted..4 Idea Sambutan Ulangtahun PerkahwinanMy Profile

  3. comel tul baby tu..mata bulat, pipi mcm epal..gerammmmnya

    apa2 pun tahniah buat diorang semoga bahagia hingga akhir hayat..

    insyaallah..
    beskal recently posted..What Drives People to Spend All Their Money?My Profile

  4. comelnya.. cute sangat-sangat-sangat.. macam parent dia.. :)
    zulaikha recently posted..KARANGAN BAHAN RANGSANGAN : langkah-langkah mencegah demam denggiMy Profile

  5. benar2 lucu sekali ya babynya nie, semoga besar nanti bisa jd anak yang berguna bagi bangsa :)
    Rina recently posted..Project : Make A Google Pagerank Prediction ToolMy Profile

  6. comel sangat..tengok mak ayah dia macam mana pulak..

  7. comelkan anak diorang. matanya bulat.. geram tengok,

  8. Alahai. comeynyaaaaa. bulat je mata dia >.<
    Anis recently posted..Happy Birthday To Me ^_^My Profile (dofollow)

  9. hoho..memang comel belaka la. hoho..
    titan recently posted..Pandangan gua tentang Contest SEO Melayu BolehMy Profile (dofollow)

  10. memang bulat dan comel!
    Wana wazm recently posted..Terkini! Statistik Bacaan Jerebu Di Seluruh MalaysiaMy Profile (dofollow)

  11. comelnya.. mata hitam dia penuh.. bertambah2 cute.. =)
    Mimie Najib recently posted..Ikan Bilis Goreng KicapMy Profile (dofollow)

  12. eh dah ada pulak, xperasan, xtau pun perkmbangan dorang, mudah mudahan di murah kan rezeki dorang b.bhihihi :)
    shasha yacob recently posted..Hadiah BerblogMy Profile (dofollow)

  13. assalamualaikum..aya :)

    comel baby mereka…mcm mata mak dia kan?
    Ayie Abas recently posted..Tanda-Tanda Diganggu Makhluk JinMy Profile (dofollow)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge