Gambar Anak Fasha Sandha dan Jejai

Tahniah buat Fasha Sandha dan Jejai kerana telah selamat melahirkan anak sulung mereka yang comel baru-baru ini.

Fasha Sandha, Jejai dan Anak Sulung Lelaki

Siapa nama anak Fasha Sandha? Putera sulung mereka ini diberi nama Putra Rayfal Ramli Rizal Ashram. Nama yang hampir sama dengan nama anak Nora Danish iaitu Putra Rayqal Ramli.

Gambar Anak Fasha Sandha

Anak lelaki sulung mereka ini telah dilahirkan secara pembedahan ( caeserean section) di Prince Court Medical Centre pada 9.21 pagi 15 April 2013.

Gambar Fasha Sandha Mengandung
Ini gambar Fasha Sandha masa mengandung, Manis tak?

Kenapa Fasha Sandha bersalin secara pembedahan?

Yang ini aku tak pasti. Sama ada bayinya songsang semasa dalam rahim, atau ada sebarang masalah yang menyebabkan Fasha tak boleh bersalin normal. Atau mungkin juga , atas permintaan sendiri. Tak pasti juga, kena tanya Fasha Sandha sendiri. Hehe..

Sebagai seorang staf kesihatan, mesti nak tahu juga, kenapa bersalin secara pembedahan. ^_^ Tapi apa-apa pun sebabnya, yang penting Fasha Sandha dah selamat melahirkan. Alhamdulillah. Tahniah!

Jika suka post ini, klik mana-mana butang di bawah ni:

Incoming search terms:

About Aya Norbayah
Founder & Author : Aya Norbayah I'm Aya. I am a blogger since 2010. I'm really interested in blogging, internet business and marketing, SEO and also social media marketing. Currently, I'm also a Shaklee Independent Distributor [ID: 1100312].

13 thoughts on “Gambar Anak Fasha Sandha dan Jejai

  1. tahiah dah bergelar ibu..hehe
    Hafizul recently posted..4 Idea Sambutan Ulangtahun PerkahwinanMy Profile (dofollow)

  2. yg mana paling comel, anak nora atau fahsa?hehehe
    mohdazahar recently posted..PISANGMy Profile

  3. Comel anak dorg, moga kekal sepanjang hayat
    MindaKini recently posted..Doa Pendinding Bagi WanitaMy Profile

  4. Fuh..panjang tu nama…apa pun congratz for both of them.
    PerenLee recently posted..Cara Bayar Astro di Pejabat Pos Tanpa BilMy Profile

  5. Tahniah..comel anak fasha :)
    anip recently posted..How To Save Money When TravelingMy Profile

  6. tahniah fasha sandha..panjang betul nama anak dia..hehe

  7. satu lagi rakyat Malaysia bertambah..alhamdullilah
    hanafi abdullah recently posted..6 Petua Dahsyat Untuk Meraih KejayaanMy Profile

  8. yang penting Nora Danish dan Fasha Sandha dah berbaik semula sebab anak masing-masing berkongsi bapa.
    iAwani recently posted..Pelajar Universiti Putra Malaysia Bina Aplikasi Penyemak Status HalalMy Profile (dofollow)

  9. Comel je anak diorang. geram pulak tengokk >.<
    Anis recently posted..Segmen Kenalkan Diri – CIK i l yMy Profile (dofollow)

  10. tahniah fasha. anaknya memang comel macam mak dia. hehe
    Wana wazm recently posted..Pencarian Sponsor!My Profile (dofollow)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge