Fatin Liyana Gedik!

Tajuk begitu panas, betul ke Fatin Liyana gedik? Inilah keywords yang aku jumpa di Google Search. Tak percaya? cuba tengok screenshot di bawah:

fatin-liyana-gedik

Adik Fatin, jangan marah ya, akak buat tajuk panas je, adik Fatin Liyana ni, bukannya macam tu, Setiap orang masing-masing ada pandangan, tapi kita tidak layak menilai buruk orang lain, sebab diri kita sendiri pun tidak sempurna.

Siapa Fatin Liyana sebenarnya?

Artis ke? Selebriti ke? Sebenarnya Fatin Liyana adalah seorang blogger wanita yang sememangnya manis dan cantik orangnya. Seorang blogger yang bakal bergelar seorang doktor tak lama lagi. InsyaAllah. Adik Fatin ni belajar di Universiti Padjadjaran Indonesia dan sekarang ni buat latihan praktikal di Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia(UKM). Semua info tentang adik Fatin ni boleh jumpa kat Facebook dia atau kat blog dia. Ataupun boleh baca kat post dia Siapa Fatin Liyana.

fatin-liyana-blogger-cantik

Fatin Liyana ni seorang blogger yang juga buat part time modelling. Sesuai dengan wajahnya yang cantik. Seronokkan dapat lihat kecantikan yang Tuhan beri kepada hambaNya.

fatin-liyana-model-cantik

fatin-liyana-model-tudung

Siapa sangka blogger baru pada tahun 2009 telah menjadi blogger yang popular di Malaysia. Cuba korang tengok screenshot blog adik Fatin ni pada 14 Januari 2009. Masih macam kanak-kanak riang lagi.Comel. hehe

fatin-liyana-dahulu

Apa yang mengagumkan tentang blogger perempuan yang manis ini adalah follower blog dia dah mencecah lebih 35000 orang. Ramai gila!  Dan blog adik Fatin Liyana juga telah terpilih sebagai Pemenang Best Celebrity Blog untuk Social Media Awards 2012. Cayalah adik Fatin!

Untuk pengetahuan pembaca gak, Fatin Liyana ni salah seorang blogger wanita yang popular dan famous gitu.

Semua gambar dan info tentang adik Fatin Liyana Asri ini dari Facebook dan Blognya Honeykoyuki.blogspot.com.

Apa pandangan pembaca?

– Aku ni memang suka tengok ciptaanNya yang cantik-cantik-

20 thoughts on “Fatin Liyana Gedik!

  1. akak punya mention nama ADIK FATIN tu macam nama id saya..terkejut saya ingtkan org mention nama saya rupanya panggilan nama blogger tu..

  2. oooo…wife aku selalu layan and follow blog minah ni…tp ok jerk aku tgk minah ni…blog dia byk share pasal hidup dia…nice to read …skrg dia tgh praktikal kat HUKM kan…

  3. Biasa la tu baru meningkat remaja.mbukan gedik, tapi itulah lumrah remaja.. Memang nature dia macam tu.
    Cantik+pandai+nak jadi doktor+ jadi model… Gabungan lengkap untuk popular. Maka ramai la yang meletakkan keyword yang agak panas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge