Fatin Liyana Gedik!

Tajuk begitu panas, betul ke Fatin Liyana gedik? Inilah keywords yang aku jumpa di Google Search. Tak percaya? cuba tengok screenshot di bawah:

fatin-liyana-gedik

Adik Fatin, jangan marah ya, akak buat tajuk panas je, adik Fatin Liyana ni, bukannya macam tu, Setiap orang masing-masing ada pandangan, tapi kita tidak layak menilai buruk orang lain, sebab diri kita sendiri pun tidak sempurna.

Siapa Fatin Liyana sebenarnya?

Artis ke? Selebriti ke? Sebenarnya Fatin Liyana adalah seorang blogger wanita yang sememangnya manis dan cantik orangnya. Seorang blogger yang bakal bergelar seorang doktor tak lama lagi. InsyaAllah. Adik Fatin ni belajar di Universiti Padjadjaran Indonesia dan sekarang ni buat latihan praktikal di Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia(UKM). Semua info tentang adik Fatin ni boleh jumpa kat Facebook dia atau kat blog dia. Ataupun boleh baca kat post dia Siapa Fatin Liyana.

fatin-liyana-blogger-cantik

Fatin Liyana ni seorang blogger yang juga buat part time modelling. Sesuai dengan wajahnya yang cantik. Seronokkan dapat lihat kecantikan yang Tuhan beri kepada hambaNya.

fatin-liyana-model-cantik

fatin-liyana-model-tudung

Siapa sangka blogger baru pada tahun 2009 telah menjadi blogger yang popular di Malaysia. Cuba korang tengok screenshot blog adik Fatin ni pada 14 Januari 2009. Masih macam kanak-kanak riang lagi.Comel. hehe

fatin-liyana-dahulu

Apa yang mengagumkan tentang blogger perempuan yang manis ini adalah follower blog dia dah mencecah lebih 35000 orang. Ramai gila!  Dan blog adik Fatin Liyana juga telah terpilih sebagai Pemenang Best Celebrity Blog untuk Social Media Awards 2012. Cayalah adik Fatin!

Untuk pengetahuan pembaca gak, Fatin Liyana ni salah seorang blogger wanita yang popular dan famous gitu.

Semua gambar dan info tentang adik Fatin Liyana Asri ini dari Facebook dan Blognya Honeykoyuki.blogspot.com.

Apa pandangan pembaca?

- Aku ni memang suka tengok ciptaanNya yang cantik-cantik-

Jika suka post ini, klik mana-mana butang di bawah ni:

Incoming search terms:

About Aya Norbayah
Founder & Author : Aya Norbayah I'm Aya. I am a blogger since 2010. I'm really interested in blogging, internet business and marketing, SEO and also social media marketing. Currently, I'm also a Shaklee Independent Distributor [ID: 1100312].

20 thoughts on “Fatin Liyana Gedik!

  1. agaknya berape mas kahwin fatin liyana ye cun gile…
    ijal recently posted..Dapatkan Like banyak-banyak guna Aplikasi FBMy Profile

  2. kecomelan fatin memang tak dapat dinafikan..hehe comel sangat..:))
    hazanis recently posted..Safina Exclusive by AdrenalineMy Profile

  3. Tahniah Dr Fatin…dan tuan blogger
    Kak Mahh recently posted..Sepetang di Hai PhongMy Profile

  4. hehehe , bile adew y jeles , macam2 la owg cakap kak , jangan kan yang cantek , yang ta brape nak cantek pown adew y jeles gk lagik , hehehehe ~
    cweetpinky recently posted..WOW ! lame gilerr tak update !My Profile

  5. kecantikan luaran x kn kekal lama tp kekalkn lh kecantikan dalaman itulah yg kekal selamanya..

  6. akak punya mention nama ADIK FATIN tu macam nama id saya..terkejut saya ingtkan org mention nama saya rupanya panggilan nama blogger tu..

  7. siyes… cun awek nih..
    bloggerwanita pun cun jugak ape…

  8. Fatin Liyana memang comel ! Blog dye pon best. Hee :D D

  9. fatin liyana tak gedik lah..

  10. Memang cantik la fatin ni. Ni la bukti kebesaran Allah yg menciptakan makhluk yg cantik coz Allah sukakan benda yg cantik. Betul tak?

  11. kecantikan nya adalah anugerah tuhan..
    alhamdulillah.. :)

  12. GK penah juga terjah blog dia…memang dia perfect di mata manusia…hapi blogging…
    gadis kampung recently posted..NAK TANGKAP GAMBAR ANAK ABANG BOLEH?My Profile

  13. oooo…wife aku selalu layan and follow blog minah ni…tp ok jerk aku tgk minah ni…blog dia byk share pasal hidup dia…nice to read …skrg dia tgh praktikal kat HUKM kan…

  14. 35k, fuhh… Byk tu…

    Salam kenal dr blog zulkbo… :)

  15. Farhan Yusuf says:

    tak gedik lah..
    manis dan sedap mata memandang.

  16. Dia ada anugerah yang jadi idaman kebanyakan wanita. Blog dia pun famous juga sekarang ni.

  17. Biasa la tu baru meningkat remaja.mbukan gedik, tapi itulah lumrah remaja.. Memang nature dia macam tu.
    Cantik+pandai+nak jadi doktor+ jadi model… Gabungan lengkap untuk popular. Maka ramai la yang meletakkan keyword yang agak panas.

  18. oh ini fatin liyana. selalu jugak baca belog2 lain sebut tapi lm penah tgok rupanya

  19. dia memang hebat!! dalam sekelip mata boleh jadi terkenal!! first time jumpa dia dekat UKM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge