WooXpress: 7 Fakta Yang Perlu Anda Tahu!

Assalamualaikum dan Salam Kejayaan. Hari ini, saya akan berkongsi berkaitan 7 Fakta yang perlu anda tahu tentang WooXpress. Apa itu WooXpress?

gambar-wooxpress-kursus-lengkap-dropship-affiliate

FAKTA WOOXPRESS 1

WooXpress adalah kursus online yang lengkap dari A to Z berkaitan perniagaan e-commerce, dropship dan pemasaran affiliate untuk pasaran antarabangsa. Di mana keuntungan adalah dalam bentuk mata wang USD.

 

FAKTA WOOXPRESS 2

WooXpress adalah projek coaching yang dihasilkan oleh 2 Internet Marketer (IM) yang berpengalaman iaitu Tuan Nazrin dan juga Tuan Rashvin. Anda akan mempelajari melalui video-video tutorial yang telah disediakan dalam WooXpress.

wooxpress-screenshot-memberarea-2

 

FAKTA WOOXPRESS 3

Dalam kursus lengkap WooXpress, keahlian anda adalah seumur hidup (LifeTime). Ia adalah pelaburan sekali untuk ilmu yang bernilai beribu USD yang bakal anda terima.In Sha Allah.

 

FAKTA WOOXPRESS 4

Anda akan menerima bantuan melalui Group Support yang disediakan oleh Tuan Nazrin dan Rashvin. Anda akan diajar langkah demi langkah untuk berjaya dalam perniagaan pasaran antarabangsa ini.

 

FAKTA WOOXPRESS 5

Dalam kursus dan panduan tutorial lengkap WooXpress, Anda akan diajar untuk menguasai WordPress, WooCommerce dan juga AliExpress. Anda akan diajar sehingga berjaya menghasilkan pendapatan yang lumayan melalui perniagaan dropshipping dan affiliate marketing untuk pasaran USD.

 

FAKTA WOOXPRESS 6

Dalam kursus WooXpress juga, anda akan didedahkan lebih 1500 produk Niche yang boleh dijual untuk pasaran antarabangsa.

 

FAKTA WOOXPRESS 7

Apa yang menarik dalam WooXpress, anda akan didedahkan bagaimana retargeting pelanggan anda melalui Facebook e-Commerce  sehingga mereka akan terpaksa membeli produk jualan anda.

WOOXPRESS bakal dilancarkan pada esok hari iaitu 8 Mei 2017 pada pukul 10 AM. KLIK SINI

Jika rakan-rakan ingin laporan percuma daripada saya berkaitan Rahsia Dropship Pasaran Antarabangsa Didedahkan, anda boleh muatturun secara Percuma di SINI. Hanya perlu masukkan Nama & Emel anda untuk menerima ebook tersebut.

 

ecover-ebook-percuma-rahsia-dropship-antarabangsa-didedahkan

DOWNLOAD EBOOK

Saya harap rakan pembaca memahami serba sedikit info berkaitan apa itu WooXpress dan fakta yang perlu anda tahu tentang WooXpress. Anda dah cuba WooXpress? 🙂

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

INFO: Jika rakan-rakan pembaca berminat untuk belajar langkah demi langkah menjana pendapatan online melalui perniagaan dropship & affiliate dalam bentuk e-commerce untuk pasaran antarabangsa, Tuan Nazrin & Tuan Rashvin ada menyediakan satu panduan lengkap & kursus video tutorial untuk newbie, intermediate dan advanced bagaimana menjana pendapatan sambilan dengan mata wang USD.100% Praktikal.

--> Boleh Klik Sini Untuk Daftar < --

6 thoughts on “WooXpress: 7 Fakta Yang Perlu Anda Tahu!

  1. dah semakin bayak cara untuk mendapatkan duit sekarang ini..

    siapa yang rajin akan dapat hasilnya
    mrhanafi recently posted..Guna Pakaian Tradisional Sarawak Kena Halau Dari KLCCMy Profile

  2. apa kejadahnya wooxpress nih.

    tak faham aku.

    haha..
    titan recently posted..Panduan Kerja di SingapuraMy Profile

  3. Bestnya kalau dapat peluang Buit duit dalam US Dollar ni kan?
    Setiap dollar yang diperolehi boleh dikalikan dengan 4..
    Anuar recently posted..Download FREE Report + 4 Video PERCUMA Formula USD eCommerce & Affiliate AliexpressMy Profile

  4. baru sahaja faham sedikit..nak faham banyak sebenarnya
    mrhanafi recently posted..Dua Cara Jadi Kaya Menurut Dato Seri VidaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge