Esok Earth Hour 2011 ye…

Esok Earth Hour ye , 26 Mac 2011 pada pukul 8.30 pm.. betul ke? betul la…

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

gambar earth hourCredit: EarthHour.org

Aku nak join ke tak ye? emmm.. takkan nak tutup elektrik Hospital kot… Kesian pesakit tau..

Ok, takpa-takpa, aku nak join juga, tapi emmmmm…… aku tutup lampu tandas hospital je lah.. 🙂 .. Dah masa tu, kena kerja.

But, seriously guys, sapa-sapa ada peluang join kempen selamatkan bumi kita ni, boleh la join Earth Hour  esok malam ye, pukul 8.30 pm.. Ok?

Daaaaa…..

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

One thought on “Esok Earth Hour 2011 ye…

  1. tutup lampu mlm jumaat jak..huhuhuhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge