Email Tidak Terbalas, Harap Dimaafkan

Assalamualaikum semua, sebenarnya post kali ini, Aku Aya nak mohon maaf kepada rakan-rakan blogger dan pembaca yang pernah menghantar mesej ke emailku melalui blog ini sejak April 2012.

Ramai yang bertanya mengenai ruang pengiklanan di blog ini dan juga berkaitan dengan pembayaran Top Referrel setiap bulan. Bila Aya semak semula, lebih 20 email yang tak terbalas.  Aya minta maaf sangat-sangat sebab tak perasaan mesej-mesej yang rakan semua hantar.  Bukannya sengaja Aya tak nak balas tapi Aya tak berpeluang membaca email-email tersebut.

Mungkin rakan blogger boleh baca post sebelum ini,yang bertajuk Berakhirnya Tahun 2012. Aya terangkan kenapa dan mengapa aya tak update blog dan sehingga tak sempat menjenguk email pun. Harap rakan blogger tidak berkecil hati sebab Aya tak sempat membalas email-email tersebut ye. Senyum skit.. heeee

Aku Minta Maaf

InsyaAllah, selepas ini, jika umur masih panjang dan masa terluang masih ada, Aya akan cuba membalas sebarang pertanyaan dari rakan blogger dan pembaca.

Ada juga komen-komen yang masih tak sempat Aya balas, Aya akan cuba mana yang termampu ye. Keep blogging semua..Peace..

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

INFO: Jika rakan-rakan pembaca berminat untuk belajar langkah demi langkah menjana pendapatan online melalui perniagaan dropship & affiliate dalam bentuk e-commerce untuk pasaran antarabangsa, Tuan Nazrin & Tuan Rashvin ada menyediakan satu panduan lengkap & kursus video tutorial untuk newbie, intermediate dan advanced bagaimana menjana pendapatan sambilan dengan mata wang USD.100% Praktikal.

--> Boleh Klik Sini Untuk Daftar < --

About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

6 thoughts on “Email Tidak Terbalas, Harap Dimaafkan

  1. sifat sabar tu kena lah ada..

  2. Skg ni dah tak bz kan doktor? lalallaa
    Aiman Aziz recently posted..Blogger ‘Famous’ tidak reti bercakap?My Profile

  3. salam aya 🙂

    situasi yg ayie fikir semua blogger senang faham…sbb juga mengalami hal yg sama 🙂
    Ayie Abas recently posted..Berblog Untuk SemuaMy Profile

  4. Ada masa kesibukkan membatas kita.

  5. tiap berlaku ada sebab yang tersendiri. kita hanya perlu terima semua keadaan tersebut… hidup ada mcm² halangan

    uruskan apa yang lebih utama..moga dipermudahkan olehNya
    Kujie recently posted..Lalu Kong Kong Ke Sedili Mencari Sepit BiruMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge