eCover eBook Panduan Asas Fantastico Terbaru

Selamat petang rakan blogger..

Hari ini, aku bersemangat nak tunjukkan design terbaru aku untuk ecover ebook Panduan Asas Fantastico yang telah aku buat sebelum ni. Walaupun, kerja aku agak sibuk tapi aku tetap cari masa untuk buat benda yang aku minat. Warnanya yang aku gunakan masih sama warna biru,orange dan hitam tetapi lebih cerah dan ceria. Aku rasalah.hehe..

eCOVER SEBELUM

ecover Panduan Asas Fantastico

 

eCOVER TERBARU

ecover-panduan-fantastico-small

Kalau belum download ebook ini, klik sini ye…

Apa pendapat korang? bolehlah kan? Hehe

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

13 thoughts on “eCover eBook Panduan Asas Fantastico Terbaru

  1. blog nya keren,
    selamat selamat buat aya

  2. salam kenal Aya..
    blognya keren neh… keep blogging yah
    bambang recently posted..Create Graffiti Image OnlineMy Profile

  3. Ok la tu. Sebelum tu tajuk nampak kurang menyerlah. yang terbaru ni nampak lebih cerah dan menarik perhatian.
    Cikgu Hairul recently posted..Demi sesuap nasiMy Profile

  4. ok..terima kasih..memang ini saya cari…wordpress susah tak macam blogger kan… terima kasih
    rosia recently posted..Magnetic Jewelry ClaspsMy Profile

  5. AYA…COVER TERBARU MEMANG LEBIH CANTIK…TAHNIAH…^_^
    (ayie kembali selepas komputer diserang virus…+_+)
    Ayie Abas recently posted..Sketsa Sebuah Cinta – MAYMy Profile

    • terima kasih Ayie..

      la, kenapa dgn komputer tu.patutla lama tak singgah sini.. selamat kembali berblogging Ayie..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge