Wow! eBook Percuma Panduan Asas Fantastico Dalam Bahasa Melayu

Selamat pagi semua..

Hari ini aku ingin kongsi satu ebook percuma aku yang pertama iaitu Panduan Asas Fantastico. Post sebelum ini, aku ada terangkan bagaimana cara install script blog wordpress menggunakan Fantastico. Kali ini, aku nak promosikan sekali lagi ebook percuma yang aku sendiri telah tulis. eBook Panduan Asas Fantastico ini adalah dalam bentuk PDF. Lebih banyak gambar screenshot untuk lebih mudah difahami.Tutorial yang disediakan ini juga boleh digunakan untuk menginstall script-script yang lain yang disediakan di Fantastico cpanel masing-masing.

Bagaimana nak download ebook ini? Korang hanya perlu klik butang download di bawah  dan ikut arahan seterusnya. Korang mesti ada akaun Twitter atau Facebook. OK. Selamat Mencuba..

ecover-panduan-fantastico-small

 

Download : KLIK SINI

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

21 thoughts on “Wow! eBook Percuma Panduan Asas Fantastico Dalam Bahasa Melayu

  1. alamsegar says:

    tak biza didownload

  2. Salam, macaman nak download ni…..kalau takde twiter dan facebook memang tak boleh nak download ek…aiyo…..
    zakizakirin recently posted..Pengantin Gelisah Malam PertamaMy Profile

  3. […] Wow! eBook Percuma Panduan Asas Fantastico Dalam Bahasa Melayu […]

  4. Dah download..rajin betul TT. Harap2 semua dapat ilmu baru..!

  5. Aya…nanti bleh buat entri ebook panduan asas Softaculous plak.
    decader recently posted..Lawak Saman TrafikMy Profile

  6. Terbaekk… Boleh tambah ilmu lg….

    T. Kasih
    JUTAWANSAWIT recently posted..Monday Trading Tip- Bullish Tone Continue Expected- May have pullback correctionMy Profile

  7. wow..cool way to promote your blog aya. tapi ada gunanya juga buat blogger. terima kasih
    enpanico recently posted..Prime reasons for using sales lead management systemMy Profile

  8. Salam. sangat menarik sekali ebook ini. terima kasih kerana berkongsi.

  9. WAHHH…HEBATNYA AYA…DAH MACAM DR MIMI SAKINAH DAH nie…heheh ^_^
    Ayie Abas recently posted..Demi Cinta Setia – JunctionMy Profile

  10. Terima kasih… jom ramai-ramai download buku ini. Kalau tak ada akaun tweeter sila register dulu ye.. hehe
    Cikgu Hairul recently posted..Nur Kasih The MovieMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge