Din Beramboi Koma di Hospital Selayang

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Sapa  yang tak kenal Din Beramboi ? Salah seorang pelawak Malaysia yang dikenali ramai. Beliau juga adalah penyampai Radio Era FM yang selalui mencuit hati pendengar. Beliau telah dimasukkan ke Hospital Selayang 2 hari lepas dan dikatakan telah koma dan telah dipindahkan ke ICU. Beliau dipercayai dijangkiti virus air kencing tikus yang menyebabkannya mengalami pendarahan dalaman dan buah pinggangnya tidak berfungsi. Tetapi penyakit ini masih belum dipastikan sepenuhnya.

Sumber: Bharian

Satu sumber lagi mengatakan Din Beramboi terkena Denggi Berdarah, dan bukannya Virus air kencing tikus atau Leptospirosis. Dan berita terbaru mengatakan keadaan beliau semakin beransur pulih.

Sumber: BeautifulNara

Note: Aku agak terkejut juga mendengar berita ni. Tapi, apa-apa pun aku berharap beliau cepat  sembuh dan kembali menghiburkan kita dengan lawak jenaka beliau. Amin..

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

2 thoughts on “Din Beramboi Koma di Hospital Selayang

  1. kini semua tinggal kenangan.
    Ikhwan Fahmi recently posted..Cara Beli Ebook Rahsia Lulus Temuduga Kerja KerajaanMy Profile

  2. Tahniah… atas usaha anda. Hidup BloggerWanita.Com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge