Cuti Hari Pekerja Aku yang Pertama kalinya…

1 Mei 2010 adalah Hari Pekerja. Semua orang happy sebab dapat cuti…

Hari ni, aku pun turut hepi sebab inilah cuti hari pekerja aku yang pertama selepas hampir 2 tahun bekerja. Kerja sebagai doktor latihan siswazah, tak perlu fikir pasal public holiday atau weekend off, sebabnya cuti atau tidak, u have to work juga. Kami kerja dari hari Isnin sampai Ahad. Hanya boleh cuti jika diluluskan oleh ketua Jabatan.  Itupun 10 hari dalam 4 bulan sahaja.

Alhamdullillah, kali ni aku dapat cuti rehat pada hari yang sama dengan cuti Hari Pekerja. So, actually aku cuti bukan sebab public holiday. huhu

Anyway..enjoy your holiday. :)

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

8 thoughts on “Cuti Hari Pekerja Aku yang Pertama kalinya…

  1. tapi tak semeriah cuti masa belajar dulu kan..cuti bukan main lama lagi..

  2. […] Dato Sri Najib akan umumkan gaji minimum untuk pekerja-pekerja di Malaysia pada 1 Mei 2012 sempena Hari Pekerja nanti.Tak silap aku gaji minimum untuk pekerja swasta dan juga kerajaan. Semua orang tak […]

  3. Selamat hari pekerja ye

  4. uhhuuh..
    bes kan bila da keje..
    tpi still merindui zaman blaja.ahaaha

  5. dah jadi MO nanti tentu lagi buzy kan….. on call lagi? Apa-apa pun kerja la dgn enjoy!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge