Contact Lens Jazzy Sexy Grey Boleh Nampak Seksi?

Seksi? saja je tajuk post panas skit, baru orang suka. 🙂

Sebenarnya aku sekadar nak bagitau, ada satu lagi Contact lens yang boleh membuatkan mata kita kelihatan lebih besar adalah Contact Lens Jazzy Sexy Grey, iaitu Jenama Blincon. Sebelum ni, aku guna Contact Lens Freshkon. Kalo tak silap aku beli dalam harga RM50 dan boleh bertahan selama 3 bulan.

Actually aku pakai contact lens ni masa nak pi kenduri kahwin, sebab malas nak pakai kaca mata, so aku pakailah kontek lens, boleh bergaya skit. Hehe. Cuba korang tengok gambar aku kat bawah ni, bergaya tak? Jangan korang termuntah sudah. Hehehe..

 

gambar-contactlens-fizzy-sexy-grey

Jenis Contact Lens: Jazzy Sexy Grey dari Blincon

 

gambar-ayabizzGambarku yang terlampau ceria dengan Contact lens baru.. Hahaha

 

gambar-aya-contact-lensMuka innocent dengan Contact lens .. Hehe

 

Gambar Aya dengan Contact lens jenama BlinconNak Buat muka seksi dengan Contact lens jenis Kelabu tapi tak menjadi.. Haha..

 

Kalo korang nak tengok lebih banyak jenis Contact Lens dari jenama Blincon ni, boleh lawat laman web rasmi mereka di Blincon.com.my . Selamat Mencuba…

13 thoughts on “Contact Lens Jazzy Sexy Grey Boleh Nampak Seksi?

      1. salam cik aya…nak tanye sikit…sebelom kita nk pakai lens ni …kita mesti ade bekas khas n air MPS tu ye,?? sebb saya ni baru je cube2 nk pakai lens…tu yg nk tanye ni ,,:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge