Contact Lens Jazzy Sexy Grey Boleh Nampak Seksi?

Seksi? saja je tajuk post panas skit, baru orang suka. 🙂

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Sebenarnya aku sekadar nak bagitau, ada satu lagi Contact lens yang boleh membuatkan mata kita kelihatan lebih besar adalah Contact Lens Jazzy Sexy Grey, iaitu Jenama Blincon. Sebelum ni, aku guna Contact Lens Freshkon. Kalo tak silap aku beli dalam harga RM50 dan boleh bertahan selama 3 bulan.

Actually aku pakai contact lens ni masa nak pi kenduri kahwin, sebab malas nak pakai kaca mata, so aku pakailah kontek lens, boleh bergaya skit. Hehe. Cuba korang tengok gambar aku kat bawah ni, bergaya tak? Jangan korang termuntah sudah. Hehehe..

 

gambar-contactlens-fizzy-sexy-grey

Jenis Contact Lens: Jazzy Sexy Grey dari Blincon

 

gambar-ayabizzGambarku yang terlampau ceria dengan Contact lens baru.. Hahaha

 

gambar-aya-contact-lensMuka innocent dengan Contact lens .. Hehe

 

Gambar Aya dengan Contact lens jenama BlinconNak Buat muka seksi dengan Contact lens jenis Kelabu tapi tak menjadi.. Haha..

 

Kalo korang nak tengok lebih banyak jenis Contact Lens dari jenama Blincon ni, boleh lawat laman web rasmi mereka di Blincon.com.my . Selamat Mencuba…

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

13 thoughts on “Contact Lens Jazzy Sexy Grey Boleh Nampak Seksi?

  1. mata nampak besar jer..i like…

  2. akaaakk..cantik mata!! suka tgk blincon jazzy ni..kaler grey ek??

  3. sepertinya pemilihan productnya juga harus hati2 agar mata kita tetap terjaga kesehatannya, karena pemakaian product contact lens yang tidak cocok dengan mata dpt mengakibatkan mata menjadi tidak sehat,,
    rojas recently posted..Beautiful Beach Senggigi in Lombok IslandMy Profile

  4. contact lens memang dapat membuat seorang wanita terlihat lebih cantik, tatapi perawatan mata secara natural dengan mengkonsumsi makanan yg membuat mata kita sehat juga banyak,,jadi kita juga harus dapat menjaga kesehatan mata kita,,
    yonobae recently posted..Fiji for Romance Honeymoon AnniversaryMy Profile

  5. Aya , kau tampak cantik sekali …..sama seperti blognya artikelnya makin menarik
    joy recently posted..Offline Promotion Online Promotion More Important Than!My Profile

  6. cantik sekali , and beautiful eyes with contact lens

  7. Kalau boleh tidak mahu guna pakai cermin mata agak tidak selesa terasa terkonkong didalam bingkai cermin mata. Hendak pakai kanta sentuh rasa leceh pula penjagaan tapi apa yang best warna kanta boleh ditukar mengikut cita rasa
    akubiomed recently posted..Aksi separuh bogel 3 Ninjas Koning bersihkan diriMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge